Ylöjärvi, Elo

Yhteystiedot:

Faunatar Elo
Kauppakeskus Elo
Elotie 1, Ylöjärvi

Puh. 045-1733 999

E-mail: elo(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Arkisin klo 10-19
Lauantaisin klo 10-17
Sunnuntaisin klo 12-16

 

Valikoimiimme kuuluvat
- Jyrsijät ja kanit
- Linnut
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

   Palveluitamme:
    -kynsienleikkaus
    -lomahoito
    -akvaarioveden testaus
 
    Varaathan ajan etukäteen :)
Elossa teitä palvelevat:

Kauppias Johanna Ekman

Olin 2-vuotias kun perheeseemme tuli saksanpaimenkoira Iivo. Kuten koiranpennut aina – Iivokin alkuun testaili hampaillaan pienen tytön käsiä ja vanhempani saivat nostella minua pöydältä toiselle turvaan pennun oikein innostuessa leikkimään. Eräänä päivänä olohuoneesta oli kuulunut ääniä, joita vanhempani pelästyivät kovasti. Heidän rynnätessä pelastamaan minua Iivon hampaista löysivätkin he Iivon pienen tytön hampaista! Olin kai päättänyt vastata koiran leikkiin samalla mitalla.. Tuosta hetkestä lähtien meistä tuli Iivon kanssa parhaat kaverit. Ja tuosta hetkestä lähtien taisin opetella ”puhumaan koiraa”. Nykyään yhteinen sävel koirien kanssa löytyy onneksi molempia osapuolia miellyttävämmällä tavalla :)

Koirat ja hevoset ovat kuuluneet elämääni aina. Jokainen näistä nelijalkaisista on jättänyt oman ison jälkensä sydämeeni. Kauppiaaksi ryhtymisen jälkeen kotimme on alkanut hiljalleen täyttyä uusista ystävistä. Siinä määrin että puolisoni on jo ilmoittanut pian perivänsä pääsymaksun eläintarhaamme saatesanoilla sukulaiset puoleen hintaan.. Super energisen Walesinspringerspanieli Sakun lisäksi kotonamme asustaa vauhdikkaat gerbiilitytöt Selma & Patty, sekä madagaskarin päivägekko Madame. Nanoakvaario kasvoi kiekkokaloihin hurmaantumiseni jälkeen nopeasti 500 litran tankiksi. Jokainen lemmikkimme on tärkeä osa perhettämme, ja niiden hoito raskaankin työpäivän jälkeen piristää mieltä kummasti.
Lämpimästi tervetuloa asioimaan myymäläämme!

Mirva

Perheessäni on aina ollut kissoja ja koiria, joten miten ilman niitä pystyisi muka jatkossakaan olemaan? Kissat ja koirat toki ovat kaikista lähempänä sydäntäni, mutta kyllä joukkoon mahtuu myös muut eläimet. Matkanvarrella on ollut jos jonkinlaisia otuksia, akvaariokaloja, deguja, kotiloita, hamstereita.

Tällä hetkellä minulla on kotona kaksi nuorta kultaistanoutajaa jotka vievät lähes kaiken vapaa-aikani. Vanhemman uroksen kanssa harrastamme noutajien metsästyskokeita ja tottelevaisuus kokeita, sekä mahdollisuuksien mukaan käymme käytännönmetsällä, haaveissa on myös aloittaa rallytoko.

Nuoremman uroksen kanssa emme vielä ole ehtineet kunnolla harrastaa, mutta tarkoituksena on aloittaa mejä (metsästyskoirien jäljestämiskoe) ja vesipelastus ja tottakai kokeet tähtäimessä treenataan!

Näiden hurjien lisäksi kotoa löytyy kissa, 4 vuotias maine coon uros. Rasmuksen kanssa olemme kiertäneet paljon näyttelyitä suomessa ja ulkomailla ja vielä viimeistä titteliä havitellaan.

Töiden myötä kotiin on tottakai lähtenyt myös ihastuttava parta-agama herra ja kolme pientä kääpiöhamsteria.

Henkilökunnan omia  eläinystäviä:
Johannan Madagaskarin päivägekko Madame
Johannan koira Saku ja kiekkokala-akvaario
Johannan kiekkokala
Miisan kääpiökynsisammakko
Miisan monnit
Miisan kesyrotta Papu
Miisan kesyrotta Pipa
Miisan kesyrotta Poppana
Miisan kesyrottatytöt
Mirvan parta-agama
Mirvan koirat Raju ja Rämä
MIrvan koira Rämä
Mirvan kissa Rasmus