Ylöjärvi, Elo

Yhteystiedot:

Faunatar Elo
Kauppakeskus Elo
Elotie 1, Ylöjärvi

Puh. 045-1733 999

E-mail: elo(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Arkisin klo 10-20
Lauantaisin klo 10-17
Sunnuntaisin klo 12-16

 

Valikoimiimme kuuluvat
- Jyrsijät ja kanit
- Linnut
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

   Palveluitamme:
    -kynsienleikkaus
    -lomahoito
    -akvaarioveden testaus
 
    Varaathan ajan etukäteen :)
Elossa teitä palvelevat:

Kauppias Johanna Ekman

 

Miisa
Olen aina ollut todella eläinrakas ja jo pienenä sanoin unelma-ammatikseni eläintenhoitajan. Peruskoulun jälkeen opiskelin itselleni eläintenhoitajan tutkinnon Tampereen Ahlmanilla. Kokemusta erilaisista eläimistä ehti kertyä monenlaista, niin pieneläimistä kuin tuotantoeläimistäkin.
    Nuorempana suurin osa ajasta tuli vietettyä läheisellä hevostallilla hevosia hoidellen. Oma hoitoponi oli tietysti. Harrastin ratsastusta säännöllisesti 10 vuoden ajan. Olen ikuisesti hevostyttö henkeen ja vereen, vaikka aikani ei enää riitä käydä ratsastamassa säännöllisesti.
    Tällä hetkellä kotoani löytyy akvaario, jossa uiskentelee neljä kääpiökynsisammakkoa. Ulkopuolisen silmin nämä kaikki varmasti näyttävät samoilta, mutta jokaisella on oma kutsumanimi ja oma persoonansa.
    Koirat ovat suurin intohimoni ja lähitulevaisuuden suunnitelmissa on hankkia bokseri. Haaveilen isosta omakotitalosta maalla, jonne mahtuisi paljon erilaisia eläimiä kuten esimerkiksi koiria, minipossu, miniponi, kesyrottia, erilaisia rukoilijasirkkoja, sammakoita sekä liskoja. Liskoista erityisesti parta-agamat ja iguaanit kiinnostavat minua.

Henkilökunnan omia  eläinystäviä:
Miisan kääpiökynsisammakko
Miisan akvaario