HELSINKI, Kauppakeskus Kaari, Kannelmäki

   

Yhteystiedot:
Kauppakeskus Kaari,
3. krs (Terveystaloa vastapäätä)
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki

Puh. 040-733 1300
E-mail: kaari(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 10-20, la 10-18, su 11-18
Sunnuntait 3.6. lähtien klo 12-18
Juhannusaatto 22.6. suljettu
Juhannsupäivä 23.6. suljettu

Meille pääset näppärästi hissillä suoraan parkkihallista. Valitse Laulukujan puoleinen sisäänkänyti halliin (Nesteen vierestä) ja kurvaa sisälle ajettuasi heti ensimmäisestä oikealle. Sieltä löytyy hissi, joka vie sinut suoraan kolmanteen kerrokseen. 

 
Valikoimiimme kuuluvat:
 

- Jyrsijät ja kanit
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

 

 

 

 

     
 

    

Kaaressa teitä palvelevat

Kauppias Christina

Chrisse on pienestä asti ollut äärimmäisen eläinrakas, ja vapaa-aika  onkin kulunut jo 6-vuotiaasta lähtien talleilla tai muutoin eläinten kanssa harrastaen.
Tällä hetkellä perhettä ilahduttaa kaksi koiraa, australianpaimenkoira (äly) ja göötti (kääpiö). Lisäksi Nurmijärvellä talleilla asustelee Chrissen tyttöjen hevonen ja poni.

Milja (äitiyslomalla)
Aloitin työni Kaaren Faunattaressa lokakuussa 2013, kun liike avattiin. Olen valmistunut Huittisten ammatti- ja yrttäjäopistosta eläintenhoitajaksi vuonna 2012. Koulun työharjoitteluja sekä kesätöitä olen tehnyt aikaisemmin ketjun muissa liikkeissä.
    Koulussa meillä oli paljon erilaisia eläimiä: matelijoita, hämähäkki, koiria, akvaario, jyrsijöitä, kaneja, lintuja, lypsykarjaa, vuohi ja sikoja. Näiden  kanssa opeteltiin eläinten hoitoa ja käsittelyä. Lisäoppia eri eläimistä ja lajeista olen saanut työharjoitteluiden ja muiden töiden kautta. Vieläkin oppii joka päivä aina jotain uutta.
    Kotona meillä on aina ollut eläimiä: kissoja, koira, marsuja ja akvaario. Ikioman ensimmäisen lemmikkini sain kun lähdin opiskelemaan - kissan nimeltään Vili. Minulla on myös ollut 60 litrainen akvaario, joka oli osa opinnäytetyötäni ammattikoulussa.
    Tällä hetkellä kotoa löytyy vuonna 2012 syntynyt frettityttö Zita, sekä uusimpana tulokkaana vuonna 2016 syntynyt leopardigekkotyttö Zelda. Suunnitelmissa olisi saada kotiin useamman sadan litran akvaario. Akvaarioiden lisäksi mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat myös matelijat sekä erilaiset selkärangattomat, olenkin omistanut Geosesarma suvun mangrove-/vampyyrirapuja.
      
Maija 
Lemmikkini: Koira, leopardigekko ja liitogekko.
Työskentelen tällä hetkellä Sellon sekä Kaaren Faunattaressa.
Meillä on aina ollut kotona eläimiä, pääsääntöisesti koiria.
Olen harrastanut ratsastusta jo useamman vuoden ajan, tälläkin hetkellä käyn ratsastamassa useampia kertoja viikossa.
Olen aina tykännyt kaikista eläimistä, joten oli unelmien täyttymys päästä Faunatar-ketjuun töihin.