VANTAA, Koivukylä

Yhteystiedot:
Faunatar Koivukylä
KCM Kauppakeskus Koivukylä
Ojalehdonkuja 1, 01400 Vantaa

Vinkki: jotkin navigaattorit eivät löydä Ojalehdonkujaa. Laita tällöin osoitteeksi lähes vastapäätämme sijaitsevan postin osoitteen: Asolanväylä 50.

Puh. 045-313 1177
E-mail: koivukyla(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Arkisin klo 10-21
Lauantaisin klo 10-18
Kauppasunnuntait 12-18

 

Valikoimiimme kuuluvat:

- Jyrsijät ja kanit
- Linnut
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

 
   

Koivukylässä teitä palvelevat:

Faunatar Koivukylän kauppiaspariskunta, Otto ja Minna:
Molemmat olemme eläneet koko elämämme erilaisten eläinten keskellä. Omat ensimmäiset lemmikit Minna sai piiiitkän kinuamisen jälkeen undulaattipariskunnan ollessaan n 8-vuotias. Pian sen jälkeen kotiin muutti myös musta persoonallinen kissa. Vuosien varrella on ollut lemmikkeinä undulaatteja, kissoja, koiria, hevosia ja akvaario. Myös omaa hevostallia on tullut työkseen pidettyä.
    Oton lapsuudenkodissa oli aina paljon eläimiä mm koiria, kissoja ja akvaarioita mutta ensimmäinen itse hankittu lemmikki oli Iguaani noin parikymppisenä. Tätä ennen saman katon alle oli jo muuttanut papukaijoja sekä maakonnia. Samoihin aikoihin mukaan tuli myös ensimmäinen oma koira jonka kanssa harrastettiin ja kisattiinkin palveluskoira- ja pelastuskoirapuolella.
    Matkan varrella laumaan on kuulunut koiria, kissoja, lukuisia akvaarioita, matelijoita, papukaijoja sekä tilapäisesti erilaisia rescue-eläimiä. Myös kaloja on tullut pienimuotoisesti kasvatettua aikoinaan.
Kotona meillä on tällä hetkellä kaksi rhodesiankoiraa, 4-v Shasha (Okawe Com Moore) sekä 2 –vuotias Diego (Okawe Eebentue Hot Hunter), kaksi ragdoll- kissaa ja kolme makeanveden seura-akvaariota. Lisäksi nelijalkaiseen perheeseemme kuuluu 7-v fwb ruuna Elmo.
    Tällä hetkellä vaihdamme päivittäin mielipidettä siitä, kasvaako laumamme ehkä jollakin matelijalla, kesyhiirillä vai ei todellakaan yhdelläkään eläimellä enää…. pahoin pelkään että olemme mittailemassa terran paikkaa yläkerran aulaan ennen kuin huomaammekaan…..
    Minna harrastaa aktiivisesti kouluratsastusta ja myös esteratsastuksessa on joskus nuorempana tullut kilpailtua. Koirien kanssa tällä hetkellä harrastetaan omaksi iloksi joskus verijälkeä, perustokoilua ja vähän agiakin on tullut kokeiltua. Aika ei vain valitettavasti riitä kaikkeen, niin lähinnä metsäilemme ja lenkkeilemme koiralauman kanssa. On tosin vakavasti harkittu opettaa nuorin koiramme etsimään laitumelle pudonneita hevosenkenkiä.

Kuvassa Oton sylissä on haisunäätä, joka vieraili myymälässä Näätäpäivän vieraana :)