Faunatar Skanssi

Yhteystiedot:

Kauppakeskus Skanssi,
Skanssinkatu 10,
20730 Turku

050-438 7675
skanssi(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 10-21, la 10-19, su 11-18
 

 

 
   
Valikoimiimme kuuluvat:
- Jyrsijät ja kanit
- Linnut
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
Palveluitamme:
   -Koirien, kissojen, kanien, marsujen, kilpikonnien ja lintujen kynsienleikkaus
   -Kanien, jyrsijöiden, matelijoiden ja lintujen lomahoito
   -Akvaarioveden testaus
 
   Varaathan ajan etukäteen, kiitos!
 
 
   
 
Skanssissa teitä palvelevat

Myymälänhoitaja Nana

Pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut kaikista eläimistä muurahaisista hevosiin. Mökillä saatoin tutkia tuntitolkulla laiturinpäädyssä kaikkea mitä vedessä liikkui ja edelleen nämä pienet ötökät kiehtovat.  Lapsuudenkodissani on aina ollut boksereita, joiden kanssa olen käynyt näyttelyissä ja koulutuksissa. Lapsena kesälomat kuluivat maitotilalla Askaisissa, joten kokemusta on kertynyt myös hieman suuremman kokoisista eläimistä.
    Olihan minulla tietenkin myös iso akvaario, jossa asusteli vuosien varrella välillä kaloja, joskus pelkkiä kasveja, leopardigekko ja lopuksi 2 punakorvakilpikonnaa. Akvaario/terraarioharrastus on hieman jäänyt, mutta tässä työssä into syttyy hyvin nopeasti uudelleen.
     Kodistani löytyy tällä hetkellä 8 devon rex-kissaa ja olen kasvattanut tätä rotua nyt muutaman vuoden. Tätä ennen minulla oli siamilainen sekä pari maatiaiskissaa. Osa kissoistani asuu sijoituskodeissa ympäri Suomea. Pentueita syntyy muutama vuodessa ja tavoitteeni on kasvattaa terveitä, rohkeita sekä rodunomaisia pikku-devoneita. Olen vahvasti mukana kissanäyttelytoiminnassa ja vapaa-aika meneekin kissojen kanssa touhutessa. Harrastuksiini kuuluu myös lemmikkien kuvaaminen yhdessä tyttäreni kanssa.
     Minulla on aina ollut suuri unelma: työskennellä eläinten kanssa ja nyt tämä unelma on vihdoin toteutunut!
   Myymälästämme löydät asiantuntevan ja iloisen henkilökunnan, joka auttaa kaikissa lemmikkeihin liittyvissä asioissa. Nähdään Skanssissa!
   Kuvassa minä ja kissani David.

Laura
Eläimet ovat kuuluneet elämääni ihan pikkuisesta asti.  Meillä oli collie nimeltään Cindy, kun olin aivan pieni. Ensimmäinen oma koirani oli myös collie, nimeltään Nelly. Nelly täyttää vuonna 2017 jo 11-vuotta. Toinen koirani on malinoistyttö Kaneli (Chanel), joka täytti juuri 6-vuotta.
    Koirien lisäksi minulla on ollut  kani, ja pienimuotoisesti olen kasvattanut myös kesyhiiriä. Matelijaharrastukseni alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun sain ensimmäisen oman käärmeeni.
     Nykyään koirat, matelijat ja akvaariot ovat ns. minun juttuni. Tällä hetkellä minulta löytyy niin suolaista kun makeaa vettä kotoa ja sekalainen seurakunta matelijoita. Olen nyt myös innostunut terraarioiden sisustamisesta enemmän ja lähinnä taustojen tekeminen ja sademetsäterraariot kiehtovat.
     Myös merivesiharrastus on vienyt minut ihan mennessään. Aloitin harrastuksen aluksi noin 60-litraisella akvaariolla. Sen jälkeen olen siirtynyt 180-litraiseen ja nyt on tulossa vieläkin isompi allas. Nälkä kasvaa syödessä, vai kuinka se menikään. :D

Henkilökunnan omia eläinystäviä
Nanan kissanpennut Elsa & Emily
Nanan kissa Dina
Lauran koira
Lauran siankärsäkäärme
Lauran merivesiakvaarion asukki
Lauran päivägekko