Little Big Paw, rakkaudesta koiriin ja kissoihin

 

Little BigPaw-sarjan loivat kaksi lemmikkieläinalan ammattilaista, Big Dave ja Little Jim. Dave ja Jim ovat viettäneet koko työelämänsä eläinten kanssa ja ovat suuria eläinten ystäviä: Davidillä on kolme hemmoteltua kissaa, Jimillä kaksi vauhdikasta koiraa.

Molemmat halusivat lemmikeilleen vain parasta. He halusivat ruokkia lemmikeitään parhaalla mahdollisella ruoalla: ravitsevalla, luonnollisella, huippulaatuisella.

Kuitenkin, joka päivä, he joutuivat ruokkimaan lemmikkinsä tylsällä, muuttumattomalla tehdasruoalla ja joka päivä he tunsivat, että heidän pitäisi ruokkia elämänsä keskipisteet jollain paremmalla.
He eivät kuitenkaan löytäneet mitään, joka vastaisi lemmikkien ravitsemuksellisia tarpeita, ollen siitä huolimatta herkullisen tuoretta, taatusti laadukasta ja lemmikin mielestä paremman makuista.
Monta vuotta he molemmat sekoittivat tuoretta lihaa tai kalaa normaaliin tehdasruokaan, jotta ruoka olisi lihaisampaa ja  maistuvampaa - ja tapasivat jatkuvasti muita lemmikinomistajia, jotka tekivät samoin.

Eräänä päivänä he päättivät tehdä asialle jotain.

He etsivät erilaisia raaka-aineita, jotka olivat maukkaampia kuin mikään muu käytettävissä oleva, tarjoten optimaalisen ravitsemuksen. He kuuntelivat johtavia ravitsemusasiantuntijoita, vierailivat parhaissa tehtaissa ja testasivat erilaisia reseptejä käyttämällä raaka-aineista vain hienoimmat ja maukkaimmat ainesosat.

Yhdistämällä paljon tuoretta lihaa, luonnonmukaisia raaka-aineita, asiantuntijaneuvoja ja vuosien kokemuksen Big Dave ja Little Jim kehittivät joukon märkäruokia, jotka tarjosivat paitsi ravitsemuksellista huippuosaamista myös mahtavan makuelämyksen.

Little BigPaw oli syntynyt.

 

 

Little Big Paw kissanruokiin ja koiranruokiin voit tutustua verkkokaupassamme,
klikkaa TÄSTÄ >>