Etsimme akvaario-ja terraario-bloggaajia!

Haluatko jakaa kokemuksesi akvaariosta tai terraarioista?
Haluamme kannustaa bloggaajia jakamaan tarinoita lemmikkien kanssa elämisestä, ja haluamme auttaa lukijoita löytämään nämä tarinat. Tarjoamme siihen nyt mahdollisuuden verkkosivumme avulla. Etsimme eläinrakkaita, aktiivisia bloggaajia, joille tarjoamme mahdollisuuden saada bloginsa esiteltäväksi Faunattaren kotisivuille -  ja mahdollisuuden tavoittaa näin kymmeniä tuhansia eläinrakkaita lukijoita.

Bloggaajiemme joukkoon etsimme nyt aivan erityisesti akvaario-ja terraariopuolesta kertovia blogeja. Valitsemme mukaan mahdollisimman laajan kirjon erilaisista akvaarioista ja terraarioista kertovia blogeja, joten blogisi perusteema voi olla mitä vain nanoaltaasta vihreään iguaaniin, leogekkojen kasvatuksesta kasvialtaaseen!

Etsimme pitkäaikaisia ja aktiivisia kirjoittajia, joilla on vähintään puoli vuotta olemassa ollut blogi, omine seuraajineen. Hakemamme bloggaajat ovat eläinrakkaita, hyvän tavan mukaisesti kirjoittavia harrastajia, joiden kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Hakijat sitoutuvat noudattamaan yhteisiä bloggauksen pelisääntöjämme .

Bloggajillamme on mahdollisuus saada käyttöönsä tuotetestauksia blogikirjoittelua varten, lisäksi järjestämme bloggaajillemme kilpailuja, haasteita, arpajaisia tai muita hauskoja etuja, joista tiedotamme bloggaajiamme tarkemmin aina ajankohdan lähestyessä.

Ole rohkeasti yhteydessä alla olevan lomakkeen avulla!

KLIKKAA HAKULOMAKKEESEEN! >>

TUTUSTU MUIHIN BLOGEIHIMME >>