pikku Faunatar Muurame

 

Faunatar Muuramen vuokrasopimus päättyy

Muuramen Kauppakeskuksessa vuodesta 2013 asti toimineen Faunatar-myymälän vuokrasopimus päättyy joulukuun 2017 lopulla. Liikkeen henkilökunta kiittää lämpimästi uskollisia asiakkaitamme, joiden kanssa vuodet ovat menneet kuin siivillä. Yhteinen taipaleemme ei kuitenkaan pääty tähän, sillä Faunatar Muuramen toiminta jatkuu Faunatar Keljosta käsin, samojen kauppiaiden ja saman henkilökunnan voimin. Faunatar Keljo sijaitsee Muuramesta katsoen noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä, Keljon kauppakeskuksessa.
Faunatar Muuramesta  jo ostetut lahjakortit, sekä joitain tuotesarjoja/palveluita koskevat leimapassit pysyvät  voimassa olevina - ne voi jatkossa käyttää Faunatar Keljossa.
Kiitokset mukavista vuosista ja nähdään Faunatar Keljossa!

Yhteystiedot:                    
pikku Faunatar Muurame
Muuramen Kauppakeskus
Setäläntie 2, 40950 Muurame

Puh. 040-553 9907

E-mail: muurame(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 11-19, viikonloput suljettu

POIKKEAVIA AUKIOLOJA:
-tiistai 28.11.2017 myymälä suljettu henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi
-Itsenäisyyspäivä 6.12.2017 myymälä suljettu
 

 

Valikoimiimme kuuluvat:
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
Palveluitamme:
-Koirien, kissojen, kanien ja pikkujyrsijöiden kynsienleikkaus
-Akvaarioveden testaus liuskatestinä.
-Koirien "kotitrimmit"

Muuramessa teitä palvelevat:

Kauppias Maiju
Lapsuuden kodissamme oli jo akvaario, kissa ja koiria, mutta ensimmäisen oman lemmikkini sain kun olin yhdeksäntoista ja opiskelijaboksiini muutti maatiaiskissa Milli.
   Vuosien varrella on ollut lemmikkeinä perinteiset kissat ja koirat sekä akvaarioita, kääpiöhamstereita, gerbiileitä, kani, akaattikotiloita, sauvasirkkoja, kuoriaisia ja hämähäkkejä.
   Syksyllä 2015 innostuin tokoilemaan nuorimman koiramme Seitan kanssa. Kaikki koiramme ovat metsästyskoiria, vanhimmainen on jo tosin eläkkeellä vaikka pirteä pappa onkin. Näyttelyissä käydään kun siltä tuntuu ja Welho onkin kansainvälinen, pohjoismaiden, Ruotsin, Norjan ja Suomen muotovalio. Koiramme käyvät myös ajokokeissa ja Welho on myös käyttövalio.
     Tällä hetkellä taloudesta löytyy neljä suomenajokoiraa: Raiku, Welho, Ansku ja Seita. Uusin tulokas Seita on Welho-uroksemme pentu. Kissoja löytyy kaksi kappaletta, uros Pörri ja naaras Viiru. Lisäksi kaksi venäjänkääpiöhamsteri talvikkoa, Lumipörrö ja Elisa. Akaattikotilo white jadea on pari kappaletta ja pari akvaariota, joista toinen nano-kokoa. Uusimpana kiinnostuksen kohteena on kahdeksanjalkaiset ja kotoa löytyykin nyt Brachypelma kahlenbergi ja Cyriocosmus leetzi.

Kauppias Marja
Ensimmäinen ihan ikioma lemmikkini on maatiaskissa, hankin sen kun muutin kotoa pois 16vuotiaana. Bisse kissa on edelleen rakkain silmäteräni.
  Lapsuudessa kotona oli akvaario, kissa ja koiria, Jack Russelin terriereitä.
  Bisse kissan lisäksi kotona minua ilostuttamassa löytyy myös  löytökisu Vinski (muuramessa usein nähty apulainen),  chihuahua Rotta joka on aina matkassa mukana, risteytyskani Jokke,  parta-agama Homer, kääpiöparta-agamat Tynkä, Kiukku, ja Auervaara, viljakäärme Majuri H, aksolotli  Meevi, sekä kymmeniä tarantulia. mm. Aphonopelma, Brachypelma, Cyriocosmus, Grammostola, Lasiodora, Heteroscodra, Pelinobius, Poecilotheria, Pterinochilus suvun edustajia.
  Vuosien varrella lemmikkeinä on ollut myös: talvikoita, gerbiileitä, kultahamstereita, roborovskeja, kääpiöluppa, okahiiriä, kiinankellosammakkoja, erakkorapuja, kummitussirkkoja, akaattikotiloita, kaloja ja sukarapuja.

 

 

Milla

Ensimmäinen lemmikkieläimeni on kääpiövillakoira Nella, joka tuli perheeseeni vuonna 2004. Nella kulkee yhä matkassani ja onkin jo monelle tuttu "kauppa-apulainen".
    Olen omistanut myös talvikoita, kiinankääpiöhamsteri, okahiiriä, kääpiökaneja, sauvasirkkoja, rukoilijasirkkoja ja akvaarioita.
    Tällä hetkellä kotonani majailee luppakorvainen risteytyskani Kyösti, Brasilian sateenkaariboa Mauno ja tietysti Nella-koira. 
   Olen pikkutytöstä asti ollut heppatyttö ja ratsastanut paljon sekä lomittanut talleilla satunnaisesti. Nykyisinkin hevosharrastus on lähellä sydäntä mutta ratsastus on harmillisesti jäänyt vähemmälle.