Etsimme valikoimavastaavaa

Faunatar on tunnettu, johtava lemmikkieläinliike-ketju Suomessa. Toiminnan keskeinen menestystekijä on hyvä, jatkuvasti kehittyvä ammattitaito sekä ketjuuntumisen tuomat edut. Ketju on aloittanut toimintansa vuonna 1980.
Faunatar-ketju palvelee lemmikkiharrastajia valtakunnallisesti ympäri maata. Ketjun valikoimiin kuuluvat koirien ja kissojen ruokien ja tarvikkeiden lisäksi myös akvaariot kaloineen ja kasveineen, sekä pieneläimet kuten linnut, jyrsijät ja terraarioeläimet. Kaikille eläinryhmille tarjotaan monipuolinen, laadukas ja tarkoin valittu valikoima tuotteita. Noin kolmenkymmenen vähittäismyymälän lisäksi ketjulla on oma maahantuonti sekä verkkokauppa.

Nyt etsimme dynaamiseen joukkoomme

VALIKOIMAVASTAAVAA

Olet tuotevalikoimissa yhteyshenkilömme maailmalta aina myymälöihimme saakka. Hallitset tavaravirrat: kokemuksesi ostotoiminnasta ja valikoimien muodostamisesta, sekä ymmärryksesi logistiikasta on vahva. Omaat hyvän kielitaidon. Tunnet lemmikkialan tuotteita vähintään harrastustesi kautta.
Taskussasi on ammattikorkeakoulun tutkinto. Sinulla on taito oppia uutta ja vahva halu kehittää itseäsi. Työurasi kattaa kokemukset vähittäiskauppaketjun toiminnasta ja onnistuneesta ostologistiikasta.
Osaat asioida ulkomaisten toimijoidemme kanssa hyvän englanninkielen taitosi ansiosta.

Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä oman tukkuportaamme, ketjukeskuksen ja ketjun kauppiaiden kanssa, suunnittelet ja aikataulutat tilaukset, lanseeraukset ja kampanjat ja toimit markkinointiryhmämme aktiivisena jäsenenä.
Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja vastavuoroisesti odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi.

Tarjoamme haasteellisen, mutta antoisan ja monipuolisen työpaikan jatkuvasti kasvavassa, arvostetussa ketjussa. Lemmikkieläinten määrä on Suomessa jatkuvassa nousussa. Myös Faunatar-ketju kasvaa jatkuvasti liikemäärältään, valikoimaltaan ja palveluiltaan. Oletko juuri sinä se innovatiivinen, energinen ja rohkea ammattilainen, joka kanssamme toteuttaa kauas tulevaisuuteen kurkottavat visiomme?

Hakemukset sähköpostitse johanna.valo@faunatar.fi