Arden Grange koirille

 

 

Paras koiran kuivaruoka
Koiran-ja kissanruokavalmistaja Arden Grange on saanut kaksi Highly commended  (Suom. Erittäin Suositeltava) -kunniamainintaa. Your Dog Magazine myönsi Arden Grange-sarjalle nämä arvostetut kunniamaininnat ”Paras koiran kuivaruoka” sekä ”Koirien erikoiskuivaruoka”- sarjoissa vuonna 2014. Lue lisää >>
Äärimmäisen vatsaystävällinen
Monet koirien terveysongelmat voivat olla gluteenin aiheuttamia. Arden Grange on erityisen vatsaystävällinen, sillä siinä ei ole vatsaa ärsyttäviä gluteeneja, eikä yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Tuotteisiin lisätyt prebiootit MOS ja FOS lisäävät hyödyllisten bakteerien määrää suoliston normaalifloorassa tukien koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia.
    Villilohesta ja pellavansiemenestä peräisin olevat rasvahapot Omega-3 ja Omega-6 pitävät ihon terveenä ja turkin kiiltävänä, sekä tukevat immuunitoimintaa.
    Arden Grange on säilötty luonnonmukaisesti E-vitamiinilla sekä hermostoa ja verenkiertojärjestelmää vahvistavalla rosmariiniuuteella.
Erittäin hyvin sulava

Monet koirien terveysongelmista johtuvat siitä, etteivät koiran tarvitsemat ravintoaineet imeydy koiran elimistöön riittävän hyvin koiran syömästä ruoasta. Tästä seuraavat oireet voivat olla hyvin monenlaisia ja epämääräisiä, aina ruoansulatusongelmista ja allergisista oireista lihaksiston ongelmiin, sydämentykytyksiin, korvavaivoihin ja rähmiviin silmiin asti.
    Arden Grangen tuotteet eivät sisällä huonosti sulavia raaka-aineita, kuten naudanlihaa, soijaa tai maitotaloustuotteita. Tuotteiden sulavuus on aivan ylivoimainen, jopa 90%. Tämän ansiosta koirasi pystyy käyttämään syömänsä raaka-aineet hyvin hyödyksi.