Ecuadorinaranen

Tieteellinen nimi: Forpus coelestis

Luonne: päiväaktiivinen, viihtyy pareittain.
Koko täysikasvuisena: noin 12-13 cm, paino 25-30 g.
Elinikä: noin 20-30 vuotta.
Ravinto:  undulaatin täysrehu-ja jyväseokset. Lisäksi tuoreruokaa, hyönteissyöjien ruokaa ja tarvittaessa voimaruokaa.
Häkin minimikoko: esim. L 90 x S 50 x K 80 cm, jos mahdollisuus lennättää lintuja vapaana huoneistossa päivittäin.

Tämä suositus eläinten pysyvälle pitopaikalle on annettu Eettisen Eläinkaupan Sertifikaattijärjestelmässä, lisätietoja: www.eesp.fi