ExoTerra

Terraarioharrastus on lähellä Faunatar-ketjun sydäntä - kertoohan sen jo logossammekin oleva vihreä liskokin!
Voidaksemme tarjota terraarioharrastukseen parhaimmat mahdollisimmat tarvikkeet, pidämme valikoimissamme korkealaatuisen ja monipuolisen valikoiman ExoTerra-sarjan tuotteita, joilla terraarioiden hoito ja sisutus on turvallista, helppoa ja hauskaa.
Esittelemme tässä sarjan muutamia tuotteita, tervetuloa myymälöihimme tutustumaan sarjaan vielä laajemmin.

Lasiterraariot

- Hyvä ilmanvaihto
- Irroitettava katto
- Eteenpäin aukeavat ovet
- Vedenpitävä pohja
- Korotettu alarunko
- Kansiritilä ruostumatonta terästä
- Lukot karkaamisen estämiseksi
- Easy-twist lukitus kannessa
- Suljettava läpivienti johtoja varten
- Useita kokoja

Muoviterraariot

ExoTerran monikäyttöinen muoviterraariot soveltuvat esimerkiksi terraarioeläinten (ja muidenkin pienten lemmikeiden) kuljetukseen.
Niissä voi kasvattaa ja pitää ruokahyönteisiä, karanteenata pieniä terraarioeläimiä, kasvattaa poikasia, käyttää käärmeiden ruokintaboksina jne.
Helppo puhdistaa ja desinfioinda, useita eri kokoja.

Valaisimet

ExoTerra heijastava valaisin tarjoaa monipuoliset valaisumahdollisuudet. Sitä voidaan käyttää niin terraarion valaisemiseen kun lämmittämiseenkin.

Valaisin on tukeva, jossa on metalliheijastin, lämpöä kestävä keraaminen kanta, ja jousikuormitteinen kääntyvä puristin valaisimen kiinnittämiseksi.

Valaisimen voi helposti kytkeä päälle ja pois virtajohdossa olevasta katkaisimesta.

UVB Loisteputket

ExoTerran loisteputkissa on ihanteellinen spektri kaikille matelijoille ja sammakkoeläimile, ja ne innostavat terraariokasvejakin kasvamaan voimakkaammin.
Korkea visuaalinen valoteho.
Valo ylläpitää terraarioeläinten ruokahalua, ylöeistä aktiivisuutta ja lisääntymiskäyttäytymistä. 
UVB-säteet turvaavat kalsiumin imeytymisen.

UVB kierrekannalla

- Korkea UVB taso
- Tehokas D3 vitamiinen lähde
- Vaikuttaa jopa 50 cm korkeudesta
- Eri voimakkuuksia

 

Lämmitys

ExoTerran lämpölampuilla luot juuri oikean lämpötilan kullekin terraarioeläimelle.

Kosteus- ja lämpömittarit

Kosteuden ja lämpötilan tarkkailu on helppoa ExoTerran selkeänäyttöisten mittareiden avulla.

Pohjamateriaalit

ExoTerran sarjasta löydät hiekat, kaarnahakkeet, lannoittamattoman turpeen ja muut terraarioihin sopivat pohjamateriaalit, olipa kyseessä aavikko- tai sademetsäterraario, tai jotain siltä väliltä.
Pohjamateriaalit eivät sisällä lannoitteita tai tuholaismyrrkyjä, joten ne ovat luonnollisia ja turvallisia kaikenlaisten terraarioeläinten kanssa.

Ruoka- ja vesikupit

Exo Terran ruoka- ja vesiastiat ovat erittäin luonnollisen näköisiä joten ne soveltuvat kaikkiin terraariotyyppeihin. Ulkopuoli on karheaa ja luonnollisen näköinen, sisältä vesikuppi on sileä joten se puhdistamisen on helppoa. Vesikupin sisäpuolella on myös ramppi jota pitkin eläimet pääsevät ylös.

Luolat ja piilot

ExoTerran sarjassa on useita erilaisia, aidon kiven näköisiä luolia ja piiloja, joilla luot terraarion upean ilmeen ja joissa terraarioasukkien on mukava viettää aikaa. Helppo puhdistaa, turvallisia terraariokäytössä.

Säilötyt hyönteiset

Exo Terra säilykkeet ovat kätevä tapa ruokkia hyönteisiä matelijoille. Nämä hyönteiset ovat iskukuumennettu purkissa jotta ne säilyttävät ravintoarvonsa, makunsa ja arominsa. Iskukuumennus myös pehmentää hyönteisten tukirankaa ja pilkkoo kollageenisiteitä, joten ruoka on helposti sulavaa. Säilötyillä hyönteisillä on sama ravintoarvo kuin elävilläkin, mutta ne ovat helpommin sulavia.

 
Meiltä löydät myös terraarioeläimet.
Tutustu eri lajien hoitoon sivuillamme kohdassa hoito-ohjeet, KLIKKAA TÄSTÄ >>