Faunatar-sovellus

 

Faunatar-sovellus on Faunatar-klubilaisen ikioma sovellus, jonka avulla voit milloin vain tarkistaa oman pistetilisi tilanteen, katsoa Faunattaren ajankohtaiset kampanjat, kerätä leimoja rahaa säästäviin leimapasseihin sekä tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Lisäksi voit tallentaa sovellukseen omien lemmikeidesi tiedot ja lisätä päiväkirjamerkintöjä eläinystävillesi tärkeistä asioista.
Sovellus on suomenkielinen ja maksuton.

 

SEURAA PISTETILANNETTASI

Faunatar-Klubiin kuuluessasi saat pisteitä jokaisesta ostoksestasi. Mikäli käytät Klubiin ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta asioidessasi verkkokaupassamme, saat pisteitä myös verkkokauppamme ostoksista.
Mitä enemmän keräät pisteitä, sen halvemmalla voit ostaa Faunatar-Klubilaisille tarjottavia tarjoustuotteita.  Myös Klubi-tarjouksista saat pisteitä, jotka tallentuvat tilillesi seuraavia Klubi-tarjouksia varten. Faunatar-sovelluksen avulla voit tarkistaa millä pistetasolla olet nyt, ja kuinka paljon olet kerännyt pisteitä seuraavaa tarjouskampanjaa varten. 
Sovelluksessa näytettävä tulevan jakson ostokertymä päivittyy mobiilisovellukseen yhden-kahden päivän kuluessa niistä ostotapahtumista joita tehdessään asiakas on myymälässä oston yhteydessä ilmoittanut olevansa klubin jäsen. Sovelluksessa kulloinkin näkyvä ostoskertymä on siten suuntaa-antava.

LEMMIKIT MUKAAN SOVELLUKSEEN

Lisää tiedot ja kuvat lemmikeistäsi sovellukseen, ja ylläpidä päiväkirjamerkintöjä eläinystäviesi tärkeistä tapahtumista.

KERÄÄ LEIMOJA LEIMAPASSEIHIN

Sovellukseen on valittu mukaan suosituimmat leimapassimme, joiden avulla säästät rahaa. Ei enää vanhanaikaisia pahvikortteja – nyt leimapassit kulkevat kätevästi mukanasi minne vain!

NÄE AJANKOHTAISET KAMPANJAT

Sovellus näyttää sinulle kulloinkin voimassa olevat kampanjat liikekohtaisesti. Voit vaihtaa kohdeliikettä milloin vain, tarkistaaksesi juuri sinulle mielenkiintoisimmat kampanjat ja tapahtumat eri myymälöissämme.

SHOPPAILE VERKKO-FAUNATTARESSA

Sovelluksen kautta pääset helposti verkkokauppaamme. Kun kirjaudut verkkokauppaamme klubikorttisi numerolla tai klubilaisen asiakasnumerolla, keräät Klubipisteitä myös verkkokaupan ostoksistasi.

MITEN KIRJAUDUN SOVELLUKSEEN?
Sovellukseen kirjaudutaan Faunatar-Klubin klubikortin numerolla tai klubilaisen asiakasnumerolla, jonka voit tarkistaa Faunatar-myymälästäsi.

MISTÄ SAAN KLUBINUMERON KIRJAUTUMISTA VARTEN?
Mikäli et ole vielä Faunatar-Klubin jäsen, voit liittyä Klubiin alla olevasta linkistä.  Liittyminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kun saat sähköpostiisi ilmoituksen Klubijäsenyytesi vahvistuksesta, saat samalla asiakasnumerosi kirjautumista varten. Ilmoituksen saapumiseen menee aikaa viikon verran. Voit myös liittyä Klubiin missä tahansa Faunatar-myymälässä, jolloin saat asiakasnumerosi välittömästi ja voit kirjautua sovellukseen saman tien.

 

 


 

Tietoa Faunatar-Klubista: LINKKI >>

Sovelluksen käyttöehdot: LINKKI >>