VANTAA, Koivukylä

Yhteystiedot:
Faunatar Koivukylä
K-Citymarket Koivukylä
Ojalehdonkuja 1, 01400 Vantaa

Vinkki: jotkin navigaattorit eivät löydä Ojalehdonkujaa. Laita tällöin osoitteeksi lähes meitä vastapäätä sijaitsevan postin osoite: Asolanväylä 50.

Puh. 045-313 1177
E-mail: koivukyla(at)faunatar.fi

Toistaiseksi poikkeavat aukiolomme:
ark. 10-20, la 10-18, su 12-16

https://www.faunatar.fi/sites/default/files/u5/kotiinkuljetuspalvelu.png
Valikoimiimme kuuluvat: Palveluitamme:
- Jyrsijät ja kanit
- Matelijat
- Sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

- Lomahoito kaneille, jyrsijöille, matelijoille ja linnuille
- Kynsienleikkaus koirille, kissoille, kaneille ja marsuille
- Kotiinkuljetus
- Akvaarioiden vesiarvojen mittaus
- Eläimiä & eläinten ohjausta kuvauksiin, kysy tarkemmin myymälästämme!
- Ultraäänihammashoito koirille ja kissoille, kysy tarkemmin myymälästämme!
- Turkin siistiminen ja takkujen selvitys

   
Me huolehdimme lemmikistäsi:

Kauppiaat Minna ja Otto

Myymälän kauppiaina toimivat Faunatar Arabiassa, Faunatar Koivukylässä ja Faunatar REDIssä Minna Virmajoki ja Otto Puttonen, jotka kolmen oman myymälänsä voimin palvelevat  jokaista lemmikkiä kesyhiirestä tanskandogiin, undulaatista neontetraan.
    Minna ja Otto ovat eläinihmisiä päästa varpaisiin. Molemmilla on ollut jo lapsuudenkodista lähtien monenkarvaista ja-suomuista lemmikkiä iguaanista hevosiin.
    Matkan varrella laumaan on kuulunut mm. koiria, kissoja, makean- ja suolaisen veden akvaarioita, matelijoita, hyönteisiä, papukaijoja sekä tilapäisesti erilaisia rescue-eläimiä. Myös kaloja ja aksolotleja on kasvatettu pienimuotoisesti ja hevostalliakin ehditty pyörittää.
 Faunatar-kauppiaina pariskunta haluaa erityisesti panostaa eläinten hyvinvointiin ja virikkeellistämiseen sekä hyvään asiakaspalvelukokemukseen omissa liikkeissään. Erityisesti kiinnostuksen kohteina ovat matelijat ja akvaariot.

Jonna
Olen ollut kiinnostunut eläimistä siitä saakka kun olen osannut kohdistaa katseeni. Saman tien kävelemään opittuani olen kuulemma teputtanut käsi ojossa jokaista näkemääni koiraa kohti, koirakammoisen äitini suureksi riemuksi. Ensimmäiset ihkaomat lemmikkini ala-asteella olivat kolme karolinan anolisliskoa, ja sieltä sai alkunsa rakkaus matelijoihin. Seuraavaksi kannoin kotiin salaa kesyrottapojat, jotka ostin omatoimisesti eläinkaupasta ilman vanhempieni suostumusta. Onneksi nykyään hoidamme asiat hieman toisin. :) Hevoshulluus alkoi riivata myös jo pikkutyttönä, ja vaikka se harrastus onkin viime vuosina olosuhteiden pakosta jäänyt, haaveilen edelleen että vielä jonakin päivänä omistaisin oman työhevosrotuisen jumpulan.

Minulla on ollut melkoinen liuta erilaisia lemmikkejä elämäni aikana, muun muassa neljä molossirotuista koiraa, kissoja, ja pienirex-kani. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu minun, mieheni, ja esiteini-ikäisen poikani lisäksi kaksi rakastettavaa riiviöfrettiä, käärmeitä, pikkurillin kokoinen kääpiöpäivägekko, persoonallinen parta-agamaneiti, nakuja kesyhiiriä sekä natalhiiriä, joita molempia myös kasvatan, kolme hämähäkkiä, kovakuoriaisia ja niiden toukkia, sekä kolmea eri lajia torakoita. Eläinlauma on tasaisen varmasti kasvamaan päin, koska ihmisellä ei koskaan voi olla liikaa käärmeitä, ja jotenkin minusta tuntuu ettei perheen frettilukukaan ole vielä aivan tapissaan... Tähän ikään mennessä olen oppinut, ettei muidenkaan eläinlajien suhteen parane ryhtyä vannomaan.

Eläimet ovat aina olleet minulle elämäntapa, enkä osaa kuvitella miten voisin tulla toimeen ilman niitä. Työ erilaisten eläinten ja eläinharrastajien kanssa on todella antoisaa, ja parasta on ettei koskaan ole valmis, vaan joka päivä saa oppia jotakin uutta.