LOHJA, Lohjan Prismakeskus

Faunatar Lohjalla pitkään omaa unelmaansa Faunatar-kauppiaana toteuttanut Maini Schildt on rakkaalle myymälälle etsinyt uutta jatkajaa, ja nyt ratkaisu löytyikin lähempää kuin uskoisikaan - Faunatar-ketjun omasta kauppiasporukasta! Myymälän kauppiaana tulee jatkamaan jo vuodesta 2013 Faunatar-kauppiaana toiminut Jonna Nevalainen, joka luotsaa kahta muutakin Faunatar-myymälää: Selloa ja Ristikkoa.

Aivan mahtava juttu! Suosittu myymälä jatkaa toimintaansa Lohjan eläinihmisten tukikohtana, ja lisäbonuksena kauppiaaksi siirtyy kokenut, eläinrakas ja innokas Jonna!

Jonna on koko ikänsä eläinten keskellä elänyt: jo lapsuudenkodissa maaseudulla oli eläimiä undulaateista lampaisiin. Jonnan äiti piti ratsastuskoulua, isä kasvatti metsästyskoiria, joten Jonnalla eläinrakkaus kulkee suvussa. "Olen siis nyt unelma-ammatissani lemmikkieläinkaupan omistajana" Jonna kertoo. “Ihan parhaita hetkiä työssäni ovat ne, kun perhe saa ensimmäisen lemmikkinsä kotiin ja lasten silmät säihkyvät onnesta ja odotuksesta. Sitten on ne ihanat arkiset tapaamiset, jolloin juttelemme asiakkaiden kanssa lemmikkien kuulumisista – he kun ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi”.

Jonna aloittaa myymälässä 1.7.2020. Virallisempia avajaiskekkereitä juhlimme hieman myöhemmin, niistä tiedotamme tarkemmin mm. Lohjan Faunattaren Facebook-sivulla, jota kannattaakin seurata: LINKKI>>

Myymälän kauppiaana tähän saakka toiminut Maini kiittää teitä lämpimästi kuluneista vuosista, ja uusi kauppias Jonna toivottaa teidät avosylin tervetulleiksi tuttuun myymälään, josta jokainen lemmikki saa kaiken haluamansa.   

Yhteystiedot:

Faunatar Lohja
Lohjan Prismakeskus,
Laurinkatu 37-41, 08100 LOHJA

puh 044-765 4546
E-mail: lohja(at)faunatar.fi

Palvelemme:
ma-to 10-19, pe 10-20, la 10-17

 

Valikoimiimme kuuluvat
- Jyrsijät ja kanit
- Matelijat ja sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
Palveluitamme
- Koirien kynsienleikkaus
- Kanien ja marsujen kynsienleikkaus
- Kanien, jyrsijöiden ja matelijoiden lomahoito
Me huolehdimme lemmikistäsi:

Kauppias Maini
- kauppiaana 30.6.2020 saakka -

 

Olen ollut eläinrakas jo pikkutytöstä asti. Nuorempana lemmikkinäni asusteli hamsteri ja kissa ja lenkkikaverina kulki monen monta oman asuinalueen koiraa kun omaa koiraa ei ulkoilutettavaksi vielä nuoruudessa ollut. Nykyisin saman katon alla majailee lagottonartut Lene ja Tinke, joiden kanssa harrastetaan etupäässä  Rally-tokoa ja Noseworkia. Koirien kanssa on kokeiltu myös mm. tokon ja agilityn alkeita ja varsinkin nuoremman koiran, Tinken, kanssa harastetaan aktiivisesti myös koiranäyttelyitä. Koiraharrastuksessa myös järjestöpuoli kiinnostaa, ja olenkin toiminut useita vuosia aktiivisesti Suomen Lagottoklubissa. Koirien lisäksi myös matelijat ovat erityisesti lähellä sydäntä ja lemmikkeinä onkin myös kaksi liskoa, kääpiöparta-agama Pikkis ja parta-agama Sulo Jalmari.
Lapsuudessa Mainin suurinta hupiani oli notkua eläinkaupassa ja haaveilla, että jonain päivänä itselläänikin olisi eläinkauppa - joskus haaveista voi siis tulla totta! :)

 

Kauppias Jonna
- Kauppiaana 1.7.2020 alkaen -

Lemmikkini: Koira ja kissa
Olen onnellisesti syntynyt eläinrakkaaseen perheeseen. Lapsuudenkodissani maaseudulla oli hevosia, koiria, kissoja, kaneja, undulaatteja, seeprapeippoja, kanoja ja lampaita. Isäni kasvatti metsästyskoiria ja äitini piti ratsastuskoulua. Olen siis nyt unelma-ammatissani lemmikkieläinkaupan omistajana.
Vapaa-aikanani viihdyn metsässä Toffen ja mieheni Sepon kanssa ja pari kertaa vuodessa matkaan Muhuun viikonlopuksi maastoilemaan mahtavilla Eestin hevosilla. Islanninhevoset ovat myös lähellä sydäntäni.

Elina

Aloitin Lohjan Faunattaressa myyjänä työskentelyn  joulukuussa 2011 ja olen suorittanut siellä myös oppisopimuksella eläintenhoitajan, lemmikkieläinkaupan myyjän tutkinnon, valmistuen maaliskuussa 2014.
Ensimmäisiä lemmikkejäni olivat Burman kissa Joonas, sekä Turkkilainen Van Jasmiina. Lapsuudenkodissani asusteli yhteensä vuosien mittaan 8 kissaa ja 4 koiraa (kleinspitz x 2, sheltti ja 2 pk collieta) sekä 3 kania. Koirien kanssa kävin harrastuksissakin jo nuorena tyttönä ja kipinä
koiraharrasteisiin syttyi. Olin myös aktiivinen hevostyttö ja  ratsastusta tuli harrastettua n. 13 vuotta. Lähes asuin tallilla ja tein myös jonkin verran töitä hevosten parissa.
Omilleen muuttamisen jälkeen omia eläimiä minulle on kertynyt 5v australianpaimenkoiranarttu Flow, vajaa vuoden ikäinen australianpaimenkoirauros Kuje ja kotikissat Missi, Mimi ja Manu. Omasta akvaariostakin on kokemusta ja muutama hamsteri on myös tullut omistettua.
Koirien kanssa on tullut harrastettua kaikenlaista, tokoa, agilitya,rallytokoa, paimennusta ja PK-lajeja. Mätsärit ja näyttelymaailmakin on tuttua.
Kissojen kanssa ei sen kummempia ole harrastettu, mutta nuorimman kollini kanssa on tullut opiskeltua kissojen raakaruokintaa, joten se puoli on jokseenkin hallussa sekä kissa että koirapuolelta.
Uutta tietoa opitaan kokoajan, koskaanhan tällä alalla ei voi olla täysin valmis.