LOHJA, Lohjan Prismakeskus

Yhteystiedot:

Faunatar Lohja
Lohjan Prismakeskus,
Laurinkatu 37-41, 08100 LOHJA

puh 044-765 4546
E-mail: lohja(at)faunatar.fi

Palvelemme:
Ark. 10-19, la 10-17
 

 

Valikoimiimme kuuluvat
- Jyrsijät ja kanit
- Matelijat ja sammakkoeläimet
- Selkärangattomat eläimet
- Akvaariokalat
- Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille
Palveluitamme
- Koirien kynsienleikkaus
- Kanien ja marsujen kynsienleikkaus
- Kanien, jyrsijöiden ja matelijoiden lomahoito
Me huolehdimme lemmikistäsi:
Kauppias Jonna
Lemmikkini: Koira ja kissa
Olen onnellisesti syntynyt eläinrakkaaseen perheeseen. Lapsuudenkodissani maaseudulla oli hevosia, koiria, kissoja, kaneja, undulaatteja, seeprapeippoja, kanoja ja lampaita. Isäni kasvatti metsästyskoiria ja äitini piti ratsastuskoulua. Olen siis nyt unelma-ammatissani lemmikkieläinkaupan omistajana.
Vapaa-aikanani viihdyn metsässä Toffen ja mieheni Sepon kanssa ja pari kertaa vuodessa matkaan Muhuun viikonlopuksi maastoilemaan mahtavilla Eestin hevosilla. Islanninhevoset ovat myös lähellä sydäntäni.

Elina

Aloitin Lohjan Faunattaressa myyjänä työskentelyn  joulukuussa 2011 ja olen suorittanut siellä myös oppisopimuksella eläintenhoitajan, lemmikkieläinkaupan myyjän tutkinnon, valmistuen maaliskuussa 2014.
Ensimmäisiä lemmikkejäni olivat Burman kissa Joonas, sekä Turkkilainen Van Jasmiina. Lapsuudenkodissani asusteli yhteensä vuosien mittaan 8 kissaa ja 4 koiraa (kleinspitz x 2, sheltti ja 2 pk collieta) sekä 3 kania. Koirien kanssa kävin harrastuksissakin jo nuorena tyttönä ja kipinä
koiraharrasteisiin syttyi. Olin myös aktiivinen hevostyttö ja  ratsastusta tuli harrastettua n. 13 vuotta. Lähes asuin tallilla ja tein myös jonkin verran töitä hevosten parissa.
Omilleen muuttamisen jälkeen omia eläimiä minulle on kertynyt 5v australianpaimenkoiranarttu Flow, vajaa vuoden ikäinen australianpaimenkoirauros Kuje ja kotikissat Missi, Mimi ja Manu. Omasta akvaariostakin on kokemusta ja muutama hamsteri on myös tullut omistettua.
Koirien kanssa on tullut harrastettua kaikenlaista, tokoa, agilitya,rallytokoa, paimennusta ja PK-lajeja. Mätsärit ja näyttelymaailmakin on tuttua.
Kissojen kanssa ei sen kummempia ole harrastettu, mutta nuorimman kollini kanssa on tullut opiskeltua kissojen raakaruokintaa, joten se puoli on jokseenkin hallussa sekä kissa että koirapuolelta.
Uutta tietoa opitaan kokoajan, koskaanhan tällä alalla ei voi olla täysin valmis.