Faunatar Redi


Faunatar Redi on väliaikaisesti suljettuna edellisen kauppiaan lopetettua toimintansa. Tarkempi aikataulu uudelleen avaamisen suhteen varmistuu piakkoin. Nähdään pian!

Yhteystiedot:

Kauppakeskus Redi,
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki

Kauppakeskuksen K1-kerros

Puh:  050-434 5625

E-mail: redi@faunatar.fi
 

 

 

   
 

Kauppakeskus REDI on urbaani, elämänmakuinen, ainutlaatuinen ja keskellä kasvavaa Helsinkiä.

REDI sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, joka on kaupunkilaista Helsinkiä parhaimmillaan. Tällä entisellä satama-alueella on ollut tärkeä rooli Helsingin teollisessa historiassa 1800-luvulta lähtien. Täällä kaupunki kasvaa, ei vain insinöörien ja arkkitehtien suunnitelmissa, vaan myös kaupunkilaisten askelten myötä.
REDIn sijainti on monella tavalla ainutlaatuinen. Sitä ympäröivät Helsingin trendikkäimmät asuinalueet ja käyntikohteet. Suvilahti ja Teurastamo, REDIn naapurit lännessä ja pohjoisessa, tarjoavat puitteet musiikkifestivaaleille ja muille tapahtumille. Helsingin kuuluisa eläintarha Korkeasaari on niin ikään kävelymatkan päässä REDIstä.

REDI erottuu tyylikkäällä arkkitehtuurillaan. Kauppakeskuksen käytäväratkaisu on muodoltaan pyöreä. Suuret liiketilat ympäröivät keskellä sijaitsevia pienempiä ostossaarekkeita. Rakenne mahdollistaa luontevan ja tehokkaan asiakasvirran keskuksessa. Kauppakeskuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co Oy, joka haki suunnitelmiin inspiraatiota alueen historiasta – teollisuudesta, merenkulusta ja saaristomaisemasta sekä urbaanista tulevaisuudesta.

Tämä keskeiselle paikalle nouseva uusi kauppakeskus tulee sisältämään yli 60 000 m² liiketiloja. Tarjonta on monipuolista: tunnettuja vaate- ja sisustusbrändejä, supermarketteja, kahviloita, ravintoloita,
terveys- ja kauneusalan liikkeitä sekä arjen palveluita, viisisalinen elokuvateatteri, 7D-virtuaalimaailma, moderni kuntosali, joogasali ja paljon muuta.

 

LINKKI KAUPPAKESKUKSEN OMILLE SIVUILLE >>