Go Native herkut koirille

 

Herkut ja palkinnot ovat osa onnellista ja hauskaa omistajan ja koiran suhdetta. Nyt voit kiittää ja hemmotella lemmikkiäsi terveellisillä, lihaisilla Go Native herkuilla.
Herkkuja saat neljässä herkullisessa yhdistelmässä, jotka maistuvat nirsommallekin koiraystävälle. 
Go Native herkuilla saat koirallesi raikkaan, viljattoman herkkuhetken ja heiluvan hännän!

Ei keinotekoisia väri- tai makuaineita, ei lisättyä sokeria.
GMO-vapaa.
Liha ihmisravinnoksi kelpaavaa ja täysin jäljitettävissä olevaa.

 

Ankka on erinomainen korkealaatuisen proteiinin lähde, joka sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja, kuten A, B & E sekä rautaa.

AINESOSAT
Kuivattu ankka, perunajauho, kasvisglyseriini, perunakuitu, kalsiumkarbonaatti,  (ankan) maksaproteiini, natriumtripolyfosfaatti, kaliumkloridi.
ANALYYSI:
Raaka proteiini 18%, raaka rasva ja öljyt 8%, raakakuitu 3%, raakatuhka 4,5%.

 

Kalkkuna on erinomainen proteiini- ja ravintoaineiden lähde, mukaan lukien olennaiset B-vitamiinit.

AINESOSAT
Kuivattu kalkkuna, perunajauho, kasvisgllyseriini, perunakuitu, kalsiumkarbonaatti, (kalkkunan) maksaproteiini, natriumtripolyfosfaatti, kaliumkloridi.
ANALYYSI:
Raaka proteiini 18%, raakarasva ja öljyt 8%, raakakuitu 3%, raakatuhka 4,5%.

Silli on täynnä omega-3-rasvahappoja ja tekee ihmeitä iholle, turkille, aivoille ja nivelille. Se on erinomainen proteiinilähde, jossa on välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

AINESOSAT
Kuivattu silli, perunajauhe, kasvisgllyseriini, perunakuitu, kalsiumkarbonaatti, (sillin) maksaproteiini, natriumtripolyfosfaatti, kaliumkloridi.
ANALYYSI:
Raakaproteiini 18%, raakarasva ja öljyt 8%, raakakuitu 3%, raakatuhka 4,5%.

Lohi on täynnä omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat immuunijärjestelmää ja ovat hyödyllisiä iholle, turkille, aivoille ja nivelille. Se on myös erinomainen proteiinilähde, jossa on monia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

AINESOSAT
Kuivattu lohi, perunajauhe, kasvisgllyseriini, perunakuitu, kalsiumkarbonaatti, (lohen) maksaproteiini, natriumtripolyfosfaatti, kaliumkloridi.
ANALYYSI:
Raakaproteiini 18%, raakarasva ja öljyt 8%, raakakuitu 3%, raakatuhka 4,5%.

Koiran hampaiden parhaaksi - ja minimaalisella kalorimäärällä! 

Go Native-sarjan Dental-tikuissa on ainutlaatuinen rakenne. Spiraalimuoto auttaa puhdistamaan hampaita ja vähentämään plakkia tehokkaasti. Napakka rakenne tarjoaa haastetta hampaille. Kun koiralle tarjotaan säännöllisesti kovaa pureskeltavaa, voi plakin määrä pienentyä jopa 70%.

Kaksi maittavaa, terveellistä makua. Mukana hengitystä raikastavaa piparminttua!

Ei keinotekoisia väri-tai makuaineita. Ei lisättyä sokeria.

Viljaton.

 

AINESOSAT:
Perunajauho, kasvisglyseriini, perunakuitu, kuivattu porkkana, kalsiumkarbonaatti, bataattijauho, hydrolysoitu maksaproteiini, natriumtripolyfosfaatti, piparminttu, timjami, kaliumkloridi.

 

AINESOSAT
Perunajauho, kasvisglyseriini, perunakuitu, kalsiumkarbonaatti, kurpitsansiemenet, hydrolysoitu maksaproteiini, parsakaalijauhe, natriumtripolyfosfaatti, piparminttu, timjami, kaliumkloridi.