HoitoTupa ja muut palvelumme

UUSI TAPAMME PALVELLA: HOITOTUPA

Lemmikin turkinhoito, kynsienleikkaus, hampaiden hoito tai vaikkapa punkin poisto on vaivattominta hoitaa tuomalla eläinystäväsi Faunattaren HoitoTupaan eläinystävälliseen, ammattitaitoiseen hoitoon. HoitoTupa on myymälän sisään rakennettu erillinen, rauhallinen huone, jossa voimme parhaimmalla tavalla hoitaa eläinystävien turkit, hampaat, kynnet ja muut. HoitoTupia rakennetaan myymälöihimme parhaillaan, tällä hetkellä löydät HoitoTuvan Päivölästä, Pirkkalasta, Järvenpäästä, Itiksestä, Kotkasta ja Länsikeskuksesta. Voit varata ajan joko paikan päällä myymälässä, soittamalla, tai sähköisellä ajanvarauksella niihin myymälöihin, joissa sähköinen ajanvaraus on jo käytössä.
Muistathan, että myös ne myymälämme, joissa ei HoitoTupaa ole, palvelevat teitä monipuolisesti. Tällä sivulla voit tutustua palveluihimme tarkemmin.

HoitoTuvassa parasta ystävääsi palvelee esimerkiksi koiran kotitrimmaukseen, karhiointiin tai ultraäänilaitteella tehtävään hampaiden hoitoon virallisesti koulutettu, eläinrakas henkilökuntamme, jolla valtaosalla on myös eläintenhoitajan ammattipätevyys. Eläinten hyvinvointi on meille kunnia-asia, HoitoTupamme henkilöstön osaavissa käsissä lemmikkisi on kaiken toimintamme keskipiste.

Palveluistamme löydät lemmikkien kynsienleikkuuta, pohjavillanpoistoa, turkin alasajoa, harjausta, pesua, nyppimistä (karhiointia), hampaiden hoitoa ultraäänilaitteella ja paljon muuta kotikoirille, kissoille ja muille lemmikeille.

HoitoTupa-konseptiamme kehitetään parhaillaan niin, että se tulee kattamaan ison osan myymälöitämme. Toistaiseksi HoitoTupa -hoitohuoneita on rakennettu vain muutamaan myymälään, mutta monet palveluistamme löydät myös niistä myymälöistämme, joissa HoitoTupaa ei ole. Alla olevasta listauksesta löydät erilaisia palveluita, joita myymälämme tarjoavat.

Tervetuloa palvelevalle asiantuntijalle!

HoitoTupa Facebookissa:

PESUT
HoitoTupamme on varustettu ammattitason pesupaikalla, jossa lemmikin pesu käy turvallisesti ja lemmikille miellyttävästi. Käyttämämme turkinhoitoaineet valitaan aina juuri kyseiselle turkki-ja ihotyypille sopivaksi. Pesun jälkeen eläimen turkki kuivataan huolellisesti.
 

TURKINHOITO
Faunattaren HoitoTupa tarjoaa kotikoiran ja -kissan turkinhoitoa. Palveluistamme löydät mm. pohjavillanpoistot, harjaukset, takunpoistot ja turkin alasajot.
HoitoTuvassa työskentelevä henkilöstömme on saanut  koulutuksen kotikoirien turkinhoitoon.

KARKEAKARVAISTEN ROTUJEN KARHIOINTI
Karhia Pro -trimmerillä tehty nypintä kuuluu HoitoTupamme palveluihin. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Hoito viimeistellään kevyellä käsin nyppimisellä. Katso video >>
HoitoTuvassa työskentelevä henkilöstömme on saanut laitteen valmistajan järjestämän koulutuksen laitteen käyttöön.
 

SILMIEN / KORVIEN PUHDISTUS
HoitoTupamme henkilöstö puhdistaa lemmikkien silmiä ja korvia. Tulehdusten hoidossa oikea osoite on eläinlääkäri, mutta esimerkiksi värjäytyminen ja lian poistamisessa voimme auttaa.
 

ULTRAÄÄNIHAMMASHOITO HOITOTUVASSA
Ultraäänellä tehtävä hampaiden hoito pehmentää hammaskiveä niin, että sen poisto käy helpommin. Hoidon yhteydessä saatetaan ajoissa havaita tarve eläinlääkärin suorittamaan hammashoitoon. Ultraäänihammashoidot ovat suun ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, ne eivät ole rinnastettavissa eläinlääkärin nukutuksessa suorittamaan hammashuoltoon. HoitoTuvassa työskentelevä henkilöstömme on saanut erityisen koulutuksen laitteen käyttöön.
Sähköinen ajanvarausjärjestelmämme on juuri käyttöön otettu ja se toimii nyt Päivölän, sekä Järvenpään myymälöissä.

KYNSIENLEIKKAUS
Lähes kaikkien eläinystävien kynnet tarvitsevat säännöllistä leikkausta, sillä lemmikkinä elävien eläinten kynnet eivät välttämättä kulut luonnostaan lyhyiksi, toisin kuin villeillä serkuillaan. Säännöllinen kynsienhoito pitää jalat terveinä, eikä kynnen ydinkään pääse kasvamaan liian pitkäksi.
HoitoTupa tarjoaa kynsienleikkauspalvelua koirille, kissoille, jyrsijöille, kaneille ja muille lemmikeillle.

Lähes jokainen vakituiseen henkilökuntaamme kuuluva myyjämme on koulutukseltaan eläintenhoitaja. Tämä mahdollistaa erittäin korkeatasoisen palvelun lemmikkisi parhaaksi.
Myymälöidemme palveluista löydät monenlaisia vaihtoehtoja, kuten lemmikin kynsienleikkaus, pikkulemmikeiden lomahoito, akvaarioiden vesitestaus, koirien hampaiden ultraäänihoito, tuotteiden kotiinkuljetus, lemmikin turkinhoito sekä akvaarioiden ja terraarioiden sisustus-, asennus- ja huoltopalvelut. Kysy lähimmästä Faunatar-myymälästä mitä kaikkia palveluita kyseinen myymälä tarjoaa!

ULTRAÄÄNIHAMMASHOITO MYYMÄLÄSSÄ
Suoritamme ultraäänellä tehtävää hampaiden hoitoa myös monissa niistä myymälöistämme, joissa ei ole HoitoTupaa.
Myös tässä tapauksessa hoitoja tekevä henkilöstömme on saanut erityisen koulutuksen ultraäänellä toimivan hampaidenhoitolaitteen käyttöön.

 

TURKINHOITO MYYMÄLÄSSÄ
Monesti nekin myymälämme, joissa ei ole HoitoTupaa, voivat auttaa lemmikin turkin hoidossa, esimerkiksi takkujen poistossa ja muissa turkin perushoidoissa. Kysäise tarkemmin henkilökunnaltamme.

KYNSIENLEIKKAUS
Tarjoamme kynsienleikkauspalvelua myös monissa niistä myymälöistämme, joissa ei ole HoitoTupaa. Kynsiä myymälämme henkilökunta leikkaa koirilta, kissoilta, kaneilta, marsuilta ja monilta muilta eläinystäviltä.
Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen.

 

PUNKIN POISTO
Punkit ovat lämpimän kauden riesa, ja punkin poistaminen voi joskus tuntua vastenmieliseltä tehtävältä. On kuitenkin tärkeää poistaa punkki mahdollisimman pian siitä kun se on havaittu, ja onneksi sen oikeaoppinen poistaminen lemmikin ihosta onnistuukin avullamme helposti. Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen.

PUNNITUS
Lemmikin sopiva paino arveluttaa monia, liikapainoa voi kertyä niin koiralle tai kissalle, kuin pienlemmikillekin. Monissa myymälöissämme on mahdollisuus käydä punnittamassa lemmikki - kerromme tarvittaessa myös vinkit liikkumiseen ja ruokailuun, jotta paino pysyy kohdillaan ja lemmikki voi mahdollisimman hyvin jatkossakin. Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme.

LOMA-AJAN TÄYSIHOITO
Monet Faunatar-myymälät palvelevat pienten eläinystävien, kuten jyrsijöiden ja kanien lomahoidossa. Lemmikki tuodaan myymälään omassa häkissään tai terraariossaan, jollei toisin ole sovittu. Kukin eläin hoidetaan yksilöllisesti, sovimme aina etukäteen  erityiset hoitovaatimukset ja muut yksityiskohdat, jotta perheenne voi lomailla rauhassa sen aikaa kun eläinystävänne on meillä vieraana.
Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen.

SUKUPUOLEN MÄÄRITYS
Monien matelijoiden, sekä etenkin nuorten pikkulemmikeiden sukupuolen määritys ei aina ole aivan helppoa. On kuitenkin hyvä, usein tärkeääkin, tietää onko perheen lemmikki tyttö vai poika.
Asiantunteva henkilöstömme voi auttaa lemmikin sukupuolen määrityksessä, kysy tarkemmin lähimmästä Faunatar-myymälästäsi.

KILPIKONNIEN TALVEHDITUS
Muutamassa myymälässämme on mahdollisuus vastaanottaa kilpikonnia talvikauden hibernaatioon, kotoisammin sanottuna talvihorrosta viettämään.
Kysäise tarkemmin henkilökunnaltamme.

LÄÄKKEIDEN ANTAMINEN
Joskus lemmikin lääkintä voi tuntua hankalalta, kenties me voisimme olla avuksi?
HUOM: emme ole eläinlääkäreitä. Emme määrää eläinystäville lääkkeitä, eikä lääkkeitä voi meiltä ostaa. Mutta voimme kenties eläinlääkärin ohjeita noudattaen auttaa lemmikin hoidossa. Kysy tarkemmin myymälästämme ja sovi aika etukäteen.

AKVAARIOVEDEN TESTAUS
Faunatar-myymälät palvelevat asiakkaitaan akvaarion vesiarvojen seurannassa, sillä akvaarioiden niitä on hyvä tarkkailla säännöllisesti silloinkin, kun kaikki on kunnossa ja kalat voivat hyvin.
Vie n. ½-1 dl akvaariosi vettä lähimpään Faunatar–myymälään puhtaassa astiassa ennalta sovittuna aikana/päivänä. 
Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen.

AKVAARION / TERRAARION PERUSTAMINEN
Uuden akvaarion tai terraarion perustaminen on hauskaa puuhaa, mutta jos oma aika ei siihen tunnu riittävän, voit tiedustella henkilökunnaltamme mahdollisuutta sille, että tulemme auttamaan alkuun pääsemisessä.

AKVAARION / TERRAARION HUOLTO
Kodin kauniiksi keskipisteeksi hankittu akvaario tai terraario on helppo hoitaa, kun annat huoltohommat ammattilaisen käsiin. Huoltotöitä tekevät myymälämme sopimuksen mukaan, kysäise tarkemmin lähimmästä Faunatar-myymälästäsi.

 

KOTIINKULJETUS
Ison häkin, painavan hiekkasäkin tai vaikkapa kookkaan akvaarion kuljettaminen liikkeestä kotiin onnistuu monissa myymälöissämme kätevällä kotiinkuljetuksella. Kysäise lisäinfoa lähimmästä Faunatar-myymälästäsi.