Hyvän Tahdon Lisko-kampanja alkoi jälleen!

Osta liskoheijastin, tuet SEY:n työtä!
 

Jokaisesta heijastimesta luovutamme 1,00 Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitolle.

Faunatar-ketjun jokavuotinen Hyvän Tahdon Lisko-kampanja alkaa jälleen. Aikaisempina vuosina olemme kivasti saaneet kerätyksi varoja Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitolle erilaisten kampanjatuotteiden myynnillä, lämpimät kiitokset kaikille, jotka ovat kampanjoita tukeneet!

Tänäkin vuonna hyväntekeväisyyskohteemme on Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitto, eli SEY.
Keräyksen tuotto kohdistetaan SEY:n koordinoimaan Eettisen Eläinkaupan Sertifikointiprojektiin. Projekti on mittava kokonaisuus, jonka useita vuosia kestäneessä kehittämisessä Faunatar on ollut aktiivisesti
mukana alusta asti. Projektin tavoitteena on luoda eläinkaupan alalle viranomaisvalvontaa tukeva valvontajärjestelmä, johon osallistuminen on eläinkauppiaille vapaaehtoista, mutta eläinten hyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeää. 
Tietääksemme vapaaehtoisia sertifiointijärjestelmiä eläinkaupoille ei ole kehitetty  muualla maailmassa, joten projektin yksi tavoite on toimia mallina vastaaville järjestelmille ulkomailla.

Tähän mennessä Suomessa on sertifioitu kahdeksan myymälää, näistä peräti kuusi on Faunattaria! Tavoitteemme onkin sertifioida kaikki myymälämme ja olla näin edelläkävijänä eläinten hyvinvoinnista kertomisessa. Toivomme suuresti, että kaikki Suomen eläinkaupat pyrkivät samaan.

Lisätietoja sertifiointiprojektista löydät: www.eesp.fi

Kampanjan aloitimme Maailman Eläintenpäivänä, eli 4.10.2013 ja jatkamme kampanjaa vuoden 2013 loppuun saakka.