JBL PROFLORA Ferropol 100 ml

Runsaasti rautaa ja muita tarvittavia ravinteita sisältävä nestemäinen, nopeasti vaikuttava kasviravinne.
Tarjoushinta 5,37 € Normaalihinta 8,95 €
53,70 € / l
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Hyvinvoivat akvaariokasvit tuottavat akvaarioon happea, kuluttavat haitallisia yhdisteitä, tarjoavat suojaa akvaarion asukeille, vähentävät taudinaiheuttajia ja ehkäisevät levien kasvua.  JBL PROFLORA Ferropol on nopeasti vaikuttava nestemäinen kasviravinne, joka sopii erinomaisesti ensisijaiseksi lannoitukseksi kaikille akvaariokasveille. Se sisältää kaikki kasvien pääasiallisesti tarvitsemia ravinteita, kuten rautaa, kaliumia ja muita välttämättömiä hivenaineita.   

JBL PROFLORA Ferropol on riittoisa ja helppo annostella, eikä sisällä nitraatteja eikä fosfaatteja. Turvallinen käyttää myös akvaarioissa, joissa on rapuja ja/tai katkoja. Annostus 10ml/40l, kerran viikossa. Annostusta ja annostelutiheyttä voi olla tarpeen muokata riippuen akvaariosi valaistuksesta, kasvien määrästä, mahdollisesta CO2-lisästä ja muista tekijöistä. 

Pakkauksessa ilmoitettu pH-arvo 4-5 on tuotteen oma pH-arvo. JBL PROFLORA Ferropolia voidaan käyttää kaikissa pH-arvoissa ilman että sen teho vähenee. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL PROFLORA Ferropol 100 ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar