Aquael Akvaariomatto

Poikkeuksellisen paksusta vaahtomuovista, joka tarjoaa säiliön pohjan ihanteellisen suojan. tumma väri tekee matoista melkein erottamattomat säiliön alla, mikä varmistaa säiliön pohjan lämpöeristyksen = pienemmät lämmityskustannukset suojaavat huonekalupintaa naarmuuntumiselta

Alkaen 11,99 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

AQUAEL paksuja ja vaurioita kestäviä vaahtomuoveja.

Pimeän värinsä ansiosta uudet suojamatot ovat melkein huomaamattomia, kun ne asetetaan säiliön alle.  Matot suojaavat herkän säiliön pohjan täydellisesti vaurioilta. Ne ovat välttämättömiä erityisesti suurille ja raskaille akvaarioille. Matot suojaavat huonekalujen pintaa naarmuilta, jotka akvaario / terraario-säiliön lasipohja voi tehdä. Rajoittamalla lämmöntuottoa ne auttavat myös vähentämään veden lämmityksen virrankulutusta.

Matot ovat saatavana seuraavina kooina: 40 × 25 cm, 60 × 30 cm, 80 × 35 cm jotka vastaavat AQUAEL-pohjan vakiomittoja.  Matot on valmistettu huolella valitusta materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja erinomaisen suojan säiliön pohjalta halkeilulta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aquael Akvaariomatto
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar