AquaEl Leddy Slim Duo SUNNY & PLANT

Kaksoisvalaisimet LEDDY SLIM DUO ovat suunniteltu käytettäväksi avoimissa akvaarioissa. Niissä käytetään kahden tyyppisiä valoa emittoivia diodeja, jotka on suunniteltu erityisesti makean veden akvaarioihin (SUNNY & PLANT). Lamput tarjoavat ihanteelliset olosuhteet kasvien kasvulle ja tarjoavat vedenalaisen maailman upeat värit.

 
Alkaen 99,00 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

LEDDY SLIM DUO, innovatiiviset kaksinkertaiset LED-lamput.

LEDDY SLIM DUO  -lamput on tarkoitettu käytettäviksi  nanotankeissa poikkeuksellisen suotuisten valaistusolosuhteiden luomiseksi . Lampuilla on  ainutlaatuisen moderni muotoilu : ne on valmistettu litteän valkoisen paneelin muodossa, joka voidaan asentaa säiliön sivu- tai takaseinään yhden pidikkeen avulla.

LEDDY SLIM DUO SUNNY & PLANT -versio on suunniteltu makean veden akvaarioille . Lamppu sisältää kaksi LED-riviä, joiden kokonaisteho on 10 W (2 × 5 W). Puolet niistä on  SUNNY-LEDejä, jotka lähettävät valoa, joka muistuttaa luonnollista auringonvaloa  (värilämpötila 6500 K) ja toinen puoli on  PLANT-LEDejä, jotka on suunniteltu erityisesti kasveille  (värilämpötila 8000 K).

Lamppu ei vääristä säiliön sisäosan luonnollisia värejä ja helpottaa kasvien nopeaa ja esteetöntä kasvua. Se on ihanteellinen käytettäväksi pienissä kasviakvaarioissa ja katkarapusäiliöissä.

Käyttö  Leddy SLIM DUO  lamput avulla huomattavia säästöjä ansiosta  alentaa energiankulutusta  ja  pitkä käyttöikä  (käyttöiän valodiodien on paljon pidempi kuin tavanomaisten loistelamput).

Kaksi erilaista yhden lampun lähettämää valoa tarjoavat kätevän tavan varmistaa minkä tahansa nano-akvaarion kattavan valaistuksen.

  LEDDY SLIM 10W DUO SUNNY & PLANT  LEDDY SLIM 16W DUO SUNNY & PLANT 
Aquarium width [cm] 25 - 50 40 - 60
Power [W] 10 16
Dimensions [cm] (width x depth x height) 24,5x6x2,5 42x6x2,5
Lumens 860 1550
Color temperature [K] 6500/8000 6500/8000
Energy class A+ A+
LED
 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AquaEl Leddy Slim Duo SUNNY & PLANT
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar