AquaEl Leddy Tube RetroFit PLANT

LEDDY TUBE RETROFIT ovat vaihdettavia universaaleja LED-moduuleja, jotka voidaan asentaa T5- tai T8-loistelamppujen tilalle (mukana adapterit).  

Alkaen 83,00 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

LEDDY  PLANT  , jonka värilämpötila on 8000 K, joka on suunniteltu parantamaan vesikasvien kasvua.

LEDDY TUBE -moduulit käyttävät edistynyttä  LED-  tekniikkaa. Tämän seurauksena ne lähettävät yhtä paljon valoa kuin tavalliset loistelamput, samalla kun ne  kuluttavat puolet energiasta , mikä on tärkeää ympäristötietoisille kuluttajille ja merkitsee huomattavia säästöjä sähkölaskuissa. LED-moduulien lisäetu on niiden  kestävyys . Toisin kuin tavallisissa loistelampuissa, joiden valoteho laskee puoleen vuoden käytön jälkeen, LED-valoja voidaan käyttää monta vuotta korvaamatta, mikä säästää vielä enemmän rahaa.

LEDDY TUBE -moduulit on  erittäin helppo asentaa . Jokaisessa mallissa on  erityisadapterit,  jotta ne voidaan koota mihin tahansa valaisimeen. Moduulit ottavat virtaa riippumattomasta lähteestä.

Innovatiivinen itsekorjausjärjestelmä

Uusimman sukupolven LEDDY SLIM- ja RetroFit-lamput on varustettu innovatiivisella itsekorjausjärjestelmällä.

Ajan myötä jotkut lamppuun asennetuista LEDeistä voivat toisinaan epäonnistua. AQUAEL on kehittänyt itsekorjausjärjestelmän tarjoamaan tehokas ratkaisu tähän ongelmaan. LED-lamppujen PLANT-versiossa itsekorjausjärjestelmä perustuu siihen, että uudessa lampussa on LISÄLEDIT, JOTKA EI OLE KÄYTTÖÖN. Tämä on normaalia ja suunnittelun mukaan. Lisä-LEDit aktivoituvat vain, jos yksi päädiodeista lakkaa toimimasta. Tällä tavalla lamppu toimii edelleen oikein, ja valoteho ja parametrit pysyvät muuttumattomina.

Uuden itsekorjausjärjestelmän ansiosta LEDDY TUBE RETRO FIT -lamput palvelevat vielä pidempään ja tarjoavat ihanteelliset valaistusolosuhteet akvaarion tarkkailulle ja kasvien kasvulle.

 

  LT 10W RETROFIT (18 / 24W) KASVI 55-60 CM LT 16W RETROFIT (30 / 39W) KASVI 85-90 CM
Tuote. nro 114049 114051
Teho [W] 10 16
Mitat [cm] (leveys x syvyys x korkeus) 42x2 70x2
Lumenia 650 1150
Värilämpötila [K] 8000 8000
Energialuokka A A
LED
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AquaEl Leddy Tube RetroFit PLANT
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar