Back To Nature Nanokirja

Suomenkielinen kirja nanoakvaarioista

39,90 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Viimevuosina niin sanotut "nanoakvaariot" ovat tulleet suosioon. Ehkä tärkein syy tähän on ollut, että ne ovat pieniä ja niitä voidaan sijoittaa lähes minne vaan. Monenlaisia kauniistisuunniteltuja ja hyvin toimivia nanoakvaarioita on valmistettu. Samalla lukemattomia värikkäitä rapuja ja kaloja on tuotu markkinoille tälaisia harraste akvaarioita varten.

Tämä kirja tarjoaa monia kauniita esimerkkejä nanoakvaarioista ja tarjoaa hyödyllisia ja viimeisen tiedon mukaisia neuvoja kuinka perustaa ja ylläpitää nanoakvaariota. Kirja sisältää myös tiedot kaloista, sukaravuista, ravuista, taskuravuista, kotiloista ja kasveista, joita voidaan menestyksekkäästi pitää tällaisessa pienessä akvariossa.

Tämä kirja sisältää noin 490 erinomaista värikuvaa (41 eri valokuvaajalta yhdeksästä eri maasta) ja lajikohtaiset tiedot 75 selkärangattomasta (eri ravuista) ja kotiloista, 180 kalasta ja 60 kasvista, jotka ovat sopivia nanoakvaarioon.

 

---------------------------------------

Kirjailija: Fohrman K., Töning R., Kienjet J.

Fohrman Aquaristik AB 2010, Sweden

 

Käännös ja suomenkielisen version kustantaja:

Suomen Akvaariotukku Oy,

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Back To Nature Nanokirja
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar