JBL CristalProfi i60 Greenline sisäsuodatin

Tehokas ja sähköä säästävä sisäsuodatin 40-80l akvaarioihin

Tarjoushinta 29,94 € Normaalihinta 49,90 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Tehokas ja sähköä säästävä sisäsuodatin 40-80l akvaarioihin.

Kiertoteho 150 - 420 l / h

Virrankulutus 4 W

Koko 8,5 x 8,5 x 15,5 cm

 

Tyylikkään, kulmamaisen muotonsa ansiosta CristalProfi sisäsuodatimet sopivat huomaamattomasti mihin tahansa akvaarioon. Suodattimet ovat lähes äänettömiä. Suodatinpatruunat sopivat täydellisesti koteloon muodostaen laajan suodatuspinnan. Tällätavoin saavutetaan suuri suodatusteho ja luotettava veden puhdistus.

 

TÜV / GS Testattu, täysin upotettava IPX8

 

Imukuppitelineen ansiosta suodatin on helppo kiinnittää akvaarion lasiin kiinni. Imukupit voidaan vaivattomasti irrottaa painamalla kahta pumpun edessä olevaa painiketta. Moduulimaisen rakenteen ansiosta suodatinta voidaan "kasvattaa" akvaarion koon kasvaessa.

 

Kaikki suodatinmallit voidaan ottaa käyttöön heti. Uuden suodattimen mukana tulee tarvittavat suodatinmateriaalit niin mekaaniseen - kuin biologiseenkin suodatukseen.Veden virtaus on helppo säätää mieleisekseen90 astetta kääntyvän ulostuloputken, virtauksen säätimen ja kaksiosaisen suihkuputken avulla.

 

Sopii käytettäväksi makean veden akvaarioissa, merivesiakvaarioissa sekä aqua-terraarioissa (esim. kilpikonna-altaat)

 

Takuu: Valmistaa antaa laitteelle 4 vuoden takuun. tuote tulee olla asennettu oikein, käytetty siihen määrättyyn tarkoitukseen sekä noudatettu annettuja käyttöohjeita. Takuuaika ei koske laitteessa olevia kuluvia osia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL CristalProfi i60 Greenline sisäsuodatin
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar