JBL Ektol Fluid Plus 125 100ml kalojen hoitoaine

Tehokas ja laajavaikutteinen hoitoaine bakteeri- ja loissairauksiin.

Tarjoushinta 9,57 € Normaalihinta 15,95 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)

Ektol fluid vaikutta tehokkaasti bakteereihin, jotka mm. aiheuttavat eväruttoa, haavaumia, suuhometta, mulkosilmäisyyttä sekä vesipöhöä. Ektol-fluid on hyödyllinen myös tapauksissa, joissa kalojen oireet ennakoivat tartuntaa (tahmaiset evät, itsensä hankaamista), jonka syytä ei kuitenkaan vielä varmasti tunnista. Ektol fluid torjuu myös sekundäärisiä bakteeritartuntoja jälkihoitona loistartuntojen jälkeen esim. pilkku- ja samettitauti.

Annostus:

10 ml/ 25l

Annostus tulee suhteuttaa akvaarioveden kovuuden mukaan seuraavasti: karbonaattikovuus alle 8 astetta ( HUOM! KUTEN USEIMMILLA PAIKKAKUNNILLA SUOMESSA) annostus 50% normaalista (eli 10ml/ 50l), karbonaattikovuus yli 15 astetta 125% normalista. Mikäli 4 pv jälkeen lisäyksestä ei ole nähtävissä selviä merkkejä paranemisesta, kuuri voidaan uusia 5:nä päivänä, kun 50% vedestä on vaihdettu. HUOM: mikäli muita hoito-aineita on käytetty äskettäin, tulisi vedestä vaihtaa 2/3 ennen kuurin aloittamista. Kuurin jälkeen on hyvä lisätä JBL denitrolia tehostaakseen hajoittajabakteerien toimintaa akvaariossa. Vain akvaariokäyttöön! Ei eläimille joita käytetään ihmisravinnoksi. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Värjäävä aine. Älä käytä vanhentunutta lääkettä, päiväys pullossa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL Ektol Fluid Plus 125 100ml kalojen hoitoaine
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar