JBL NovoBel 1000 ml

Monipuolinen täysravintohiutale kaikille makean veden akvaariokaloille.
Sisältää 50 luonnollista ravinnetta seitsemässä erilaisessa hiutaleessa. 

Saatavana myös 100ml ja 250ml pakkauksissa sekä 750ml täyttöpakkauksessa.

22,95 €
22,95 € / l
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

JBL NovoBel on korkealuokkainen ja erittäin maistuva hiutaleruoka kaikille akvaariokaloille, jonka proteiinien lähteenä on käytetty pääasiassa erilaisia vesieliöitä. Täydellinen proteiinin ja rasvan suhde ja eri kokoisten hiutaleiden ansiosta ruoka sopii erinomaisesti 3-20cm mittaisille kaloille, jotka syövät pinta- ja keskivedessä. Tasapainotetun fosfaattipitoisuuden ansiosta ei edesauta levien kasvua. JBL ruoissa ei käytetä halpaa kalajauhoa, vaan kalan lihaa.

Ravintosisältö:
Kala ja kalaperäiset sivutuotteet, viljat, nilviäiset ja äyriäiset, kasviperäiset sivutuotteet, vihannekset, kasviproteiinit, hiiva, kananmuna ja kananmunaan verrattavat tuotteet, levät

Ravintotiedot:
Raakaproteiini 43%, raakarasva 8,3%, raakakuitu 1,9%, raakatuhka 8,1% Ruokintasuositus: Tarjoa 1-2 kertaa päivässä, sen verran kuin akvaarion asukkaat syövät noin minuutin aikana.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL NovoBel 1000 ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar