Tetra Min hiutaleet 100ml

Tetra Min on jo klassikoksi muodostunut perushiutale, joka sopii useille akvaariokalalajeille. Pitkän tuotekehityksen ansiosta Tetra Min säilyttää vitamiinipitoisuutensa viimeiseen hiutaleeseen saakka.

4,75 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Hiutaleruokien klassikko, TetraMin on maailman ensimmäinen teollinen akvaariokalojen kuivaruoka, jonka tuotekehittely on jatkunut yli 60 vuoden ajan. Yleisruoka kaikkien akvaariokalojen vaihtelevaan ja tasapainoiseen ruokintaan. Säilyvä C-vitamiini lisää vastustuskykyä. TetraMin vahvistaa luustoa ja edistää kasvua - viimeiseen hiutaleeseen asti. BioActive koostumus -jossa mm. omega-3 rasvahappoja ja biotiinia- lisää kalojen elinvoimaisuutta ja vastustuskykyä. Oikein annosteltuna ei samenna vettä.

Ruoki kalojasi 2-3 kertaa päivässä pienin annoksin, niin että kaikki ruoka tulee olla syöty muutamassa minuutissa. Vältä yliruokkimista. Käytä avattu purkki 2 kk kuluessa.

Koostumus
kalaa ja kalan sivutuotteita, viljaa, hiivaa, kasviproteiinia, nilviäisiä ja äyriäisiä, öljyjä ja rasvoja, leviä, sokeria, , kivennäisaineita, lesitiiniä, väri- ja hapettumisenestoaineita.
Ravintotiedot
proteiinia 47,0 %, rasvaa 10,0 %, kuitua 3,0 %, tuhkaa 11,0 %, A-vitamiinia 37 600 IE*/ kg , D3-vitamiinia 2 000 IE*/ kg, E-vitamiinia 125 m g / kg, C-vitamiinia 265 m g / kg. Kosteuspitoisuus 6,0 %.
Lisätietoja
MyyntieräKG
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tetra Min hiutaleet 100ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar