Tetra Pleco Tablets 120kpl

Tetra PlecoTablets on pohjakalatabletti kaikille kasvisravintoa vaativille pohjakaloille, kuten imumonneille ja plekoille. Käytetään pääravintona.

7,95 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa
Tetra PlecoTablets on pääravinto kaikille kasvisravintoa vaativille pohjakaloille. Tabletit soveltuvat imumonneille, kuten partamoneille, nuolimonneille ja plekoille, sekä nuoliaisille. Sisältää kasvispitoista ravintoa, spirulina levää, sekä kaikki vitamiinit mukaan lukien stabiloidun C-vitamiinin.
Koostumus
maitoa ja maidon sivutuotteita, kalaa ja kalan sivutuotteita, kasviproteiinia, viljaa, hiivaa, levää (Spirulina maxima 5 %), äyriäisiä ja nilviäisiä, öljyjä ja rasvoja, sokeria, kivennäisaineita ja vitamiineja, EU:n sallimia väri- ja hapettumisenestoaineita.
Ravintotiedot
proteiinia 40,0 %, rasvaa 5,0 %, kuitua 2,0 %, A-vitamiinia 30400 IE*/ kg, D-vitamiinia 1390 IE*/ kg, E-vitamiinia 57 m g / kg, C-vitamiinia 181 m g / kg. Kosteuspitoisuus 9,0 %.
Lisätietoja
Myyntieräkg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tetra Pleco Tablets 120kpl
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar