Tetra TabiMin tablets 275kpl

Tetra Tabimin on pohjakalatabletti akvaarion pohjalla asuvien kalojen ruokintaan. Pehmeämpi pohjatabletti soveltuu myös rapujen ruokintaan.

15,95 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa
Tetra TabiMin on pääravintotabletti kaikille pohjakaloille, kuten monneille ja nuoliaisille. Soveltuu myös rapujen ruokintaan. Tabletit vaipuvat pohjalle, ja pehmenevät nopeasti helposti syötäviksi. Sisältää täysipainoisena kokonaisuutena kaikki tarvittavat hivenaineet, mineraalit ja vitamiinit, lisätty myös säilyvää C-vitamiinia.
Koostumus
maitoa ja maidon sivutuotteita, kalaa ja kalan sivutuotteita, kasviproteiinia, viljaa, hiivaa, leviä, äyriäisiä ja nilviäisiä (5 % katkarapua), öljyjä ja rasvoja, sokeria, leviä, vitamiineja ja kivennäisaineita, väri- ja hapettumisenestoaineita
Ravintotiedot
proteiinia 40,0 %, rasvaa 6,0 %, kuitua 2,0 %, tuhkaa 9,5 %, A-vitamiinia 22280 IE*/ kg , D3-vitamiinia 1390 IE*/ kg. Kosteuspitoisuus 9,0 %.
Lisätietoja
MyyntieräL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tetra TabiMin tablets 275kpl
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar