AquaEl Lamp Leddy Smart 2 SUNNY

LEDDY SMART 2 -lamput on suunniteltu käytettäväksi pienissä akvaarioissa. SUNNY (yleiskäyttö). Tyylikäs litteä muotoilunsa ansiosta lamput sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Viisitoista LED-valoa antavat säiliön sisätilan tasaisen valaistuksen.

 
Alkaen 49,00 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Moderni ja vieläkin tehokkaampi lamppu, joka on suunniteltu akvaarioihin, joiden korkeus on enintään 35 cm ja joiden tilavuus on 10-50 l. Lamppu käyttää edistyksellistä LED-tekniikkaa, jossa useita valoa emittoivia diodeja on piilotettu koko varjostimen pintaan. Suuritehoiset LEDit (6 W) lähettävät valoa 6500 K (SUNNY) värilämpötilassa valotehokkuudella, joka on verrattavissa tavallisen 15 watin lineaarisen loisteputken lamppuun. Jopa 15 LEDin käyttö 6 W: n kokonaisteholla yhdessä lampussa varmistaa koko säiliön tasaisen ja optimaalisen valaistuksen.

LEDDY SMART 2 -lamppujen innovatiivinen itsekorjausjärjestelmä

Koska akvaarioiden ajantasaisin valaistusratkaisu, valodiodit ovat aktiivisesti syrjäyttäneet vanhentuneet loistelamput markkinoilta. Ne tarjoavat ihanteelliset valoparametrit akvaariotankille, mutta kuluttavat paljon vähemmän energiaa kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi niiden käyttöikä on useita kertoja pidempi kuin loistelampuilla. Tämä tarkoittaa lisäsäästöjä, koska niitä ei tarvitse vaihtaa usein.

Pidentääkseen niiden käyttöikää entisestään AQUAEL, johtava akvaarioiden LED-valaisimien valmistaja, on ottanut käyttöön uuden ratkaisun. Uusimman sukupolven LEDDY SMART 2 -lamput on varustettu innovatiivisella itsekorjausjärjestelmällä.

Ajan myötä jotkut lamppuun asennetuista LEDeistä voivat toisinaan epäonnistua. AQUAEL on kehittänyt itsekorjausjärjestelmän tarjoamaan tehokas ratkaisu tähän ongelmaan. LED-lamppujen SUNNY-versiossa, jos diodi lakkaa toimimasta, sen toiminnot siirtyvät naapuriodiodeille, jotka KÄYNNISTÄVÄVÄT VALON KOROTETTAVALLA TEHOLLA. Tämän ansiosta lamppu jatkaa toimintaansa myös yksittäisten LEDien vikaantumisen jälkeen ja valoteho ja parametrit pysyvät muuttumattomina.

Uuden itsekorjausjärjestelmän ansiosta LEDDY SMART 2 -lamput palvelevat vielä pidempään ja tarjoavat ihanteelliset valaistusolosuhteet akvaarion tarkkailulle ja kasvien kasvulle.

  LAMP LEDDY SMART 2 SUNNY 6W WHITE LAMP LEDDY SMART 2 SUNNY 6W BLACK
Art. nr. 114911 114910
Aquarium width [cm] 10-35 10-35
Power [W] 6 6
Dimensions [cm] (width x depth x height) 20x8,5x0,8 20x8,5x0,8
Lumens 600 600
Color temperature [K] 6500 6500
Energy class A++ A++
LED
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AquaEl Lamp Leddy Smart 2 SUNNY
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar