JBL Floaty on magneetti, joka kelluu


JBL Floaty on magneetti, jonka avulla puhdistat akvaariosi lasit.
Helppo käyttää: kelluva osa laitetaan akvaarion sisäpuolelle, toinen osa akvaarion ulkopuolelle. Magneetin avulla osat pysyvät samassa kohtaa lasin molemmin puolin ja voit ulkoista osaa liikuttelemalla puhdistaa akvaarion sisäpuolella olevan lasin - kastelematta sormiasi.

Kuinka tuttua onkaan akvaarion puhdistajalle tilanne, jolloin akvaarion sisäpuolella oleva puhdistusmagneetti irtoaa lasista ja tippuu pohjahiekan sekaan. Tällöin ei juuri muu auta, kuin koukkia pudonnut osa ylös silläkin uhalla, että puseron hihat kastuvat ja lattialle pirskottuu vettä. Nyt tätä ongelmaa ei enää ole. JBL Floaty on magneettipuhdistaja, joka kelluu! Ei siis haittaa vaikka sisäosa pääsikin vauhdikkaalta siivoajalta karkuun: pinnalta osa on helppo napata kiinni ja napsauttaa takaisin siivoushommiin.

Kelluminen on mahtava juttu, mutta sen lisäksi JBL Floatyn puhdistava osa on muotoiltu siten, että puhdistusreunat pääsevät vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, kuten lasisen lämpömittarin ja teknisten laitteiden taakse, niin saat poistettua nekin sitkeästi piilottevat levät, joihin et normaalilla levämagneetilla pääse käsiksi. Tuotteessa on myös patentoitu JBL-reunasuoja: akvaarion silikonitiivisteet ovat turvassa tuotteen viistettyjen reunojen ansiosta. Lienee sanomatta selvää sekin, että JBL Floaty ei naarmuta lasia, eikä ruostu.

 

Akvaristin avuksi

Lasien puhdistajat JBL-sarjasta