Mitä joululahjaksi lemmikille

Joulutuotteita

Lahjojen ostaminen lemmikeille kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Kun jouluna kokoonnutaan yhteen suvun ja ystävien kesken, halutaan usein muistaa kaikkia perheenjäseniä, myös karvaisia, suomuisia ja siivekkäitäkin. Mutta mitä lemmikkien joulupaketteihin sitten oikein päätyy? "Kissat ja koirat näyttävät saavan tänä vuonna terveellisiä herkkuja, leluja ja uusia petejä," kertoo Faunatar Itiksen myymälänhoitaja, Anna-Kaisa Tarkiainen. Kissojen ja koirien lisäksi lahjoja hankitaan myös pienemmille perheenjäsenille "Jyrsijöille on tänä vuonna hankittu eniten herkkupakkauksia, kaneille pajupalloja ja muuta nakerreltavaa. Myös matelijat, linnut ja kalat näyttävät saavan osansa herkuista ja somisteita asumuksiinsa." Lemmikeille on saatavilla myös toinen toistaan ihanampia jouluaiheisia leluja, petejä, herkkuja ja muita tuotteita. Tutustu lahjavinkkeihimme ja ihaniin joulutuotteesiin täällä

Anna-Kaisan mukaan ystävien ja sukulaisten lemmikkien joululahjoihin on panostettu tänä vuonna erityisen paljon. Jos itsellä ei ole lemmikkejä, voi lahjojen hankkiminen ystävien ja sukulaisten lemmikeille aiheuttaa päänvaivaa. Tietoisuus kissojen ja koirien oikeaoppisesta ruokavaliosta ja ruoka-aineallergioista lisääntyy jatkuvasti ja erilaisten herkkujen valtavasta valikoimasta mieleisen ja sopivan vaihtoehdon löytäminen voi tuntua haasteelliselta. Mikäli lemmikin mahdolliset allergiat ja ruokavalio eivät ole tiedossa, ovat esimerkiksi lelut ja käyttötavara turvallisempi valinta. On olemassa myös herkkuja, jotka sopivat useimmille kissoille ja koirille, kuten erilaiset kuivatut ruumiinosat, kuivalihat ja nahkaluut. Faunatar-myymälöiden henkilökunta auttaa sinua mielellään sopivan lahjan valinnassa, etsitpä lahjaa sitten omille tai muiden lemmikeille. Myös Anna-Kaisalle joululahjojen valitseminen yhdessä asiakkaiden kanssa on tuttua. "Ensin kyselemme lisätietoja lemmikistä, jolle lahjaa ollaan hankkimassa. Tämän jälkeen etsimme juuri kyseiselle lemmikille sopivan lahjan esim. jouluisista leluistamme tai herkuistamme, lemmikin lajityypilliset ja yksilölliset tarpeet huomioiden."

Me Faunattaressa haluamme joka joulu muistaa myös lemmikeitä, joilla ei ole omaa kotia. Joulun suurkeräyksessä keräämme myymälöissä ja verkkokaupassa lahjoituksia löytöeläintaloille ympäri Suomen. Joulun suurkeräys on täydessä vauhdissa myös Itiksessä ja tänäkin vuonna asiakkaamme ovat lahjoittaneet jo ihailtavan määrän ruokia ja tarvikkeita löytöeläintaloille. "Toivoisimme kuitenkin enemmän osallistujia hyvään tarkoitukseen." Anna-Kaisa päättää. Joulun suurkeräykseen voit osallistua kaikissa Faunatar -myymälöissä sekä Faunattaren verkkokaupassa. 

Ihanaa ja rauhallista joulua niin ihmis- kuin eläinasiakkaillemme!

Pssst. Kurkkaa myös vinkkimme lemmikkiturvallisen joulun viettoon