Kasvipihdit avuksi akvaarionhuoltoon

Kenties tuttu tilanne? Istut kaikessa rauhassa ihastelemassa akvaariotasi, kun yhtäkkiä näet vedessä leijailevan kuolleen kasvinlehden tai jonkin muun häiritsevän roskan, joka ehdottomasti täytyy saada altaasta pois. Tai suodatinta kiinnittäessäsi toteat yhden imukupeista irtoavan ja laskeutuvan viattomasti keinahdellen suoraan altaan pohjalle.

Saadaksesi mokomat häiriköt pois, joudut todennäköisesti poistamaan kansilasit ja uittamaan kättäsi altaan vedessä - kiitoksena tästä vesitipat lattialla, kun se pyyhe kuitenkin unohtui levittää lattialle. Entäs kasvien istutus? Kuinka helppoa oliskaan, jos sen voisi tehdä kuivin hihoin.

Näihin tilanteisiin näppärä apurisi on JBL CombiFix. JBL CombiFix kasvipihdit ovat 46 cm pituiset, saksimaisesti toimivat apuvälineet akvaarion hoitoon.
Pihdit on valmistettu muovista, joten voit käyttää niitä niin makeassa, kuin suolaisessakin akvaariovedessä.
Pihtien kärjet on muotoiltu niin, että ote on pitävä, mutta hellä - sopien hienosti paitsi siivoukseen, myös ammattimaiseen kasvien istutukseen.
Tuote sopii erinomaisesti myös terraariokäyttöön! Voit käyttää pihtejä niin terraarioeläinten ruokinnassa, terraarion siivouksessa, kuin terraariokasvien istutuksessakin.

Suosittelemme!

 

Akvaristin avuksi

Kätevät kasvipihdit