Uutta Faunattarelta, Roima-raakaruoat koirille!

Faunatar -tuotesarja kasvaa, esittelemme ylpeinä Roima -raakaruoat koirille!

Faunatar Roima-raakapakasteet

"Testasin kahdella koirallani, ja molemmat ahmivat innoissaan pullat. Maistuvuuteen vaikutti varmasti myös koostumus, tuote oli sopivan kiinteä sulanakin, eikä liian vetinen."

"Maistui hyvin nirsolle ja närästävälle koiralle"

"Maistuu oikein hyvin myös hieman nirsommalle koiralleni."

-Tuotetestaajien kommentteja Roima -raakalihapullista.

Roima -raakaruokia on tällä hetkellä saatavilla kätevinä lihapullina, kolmea eri makuvaihtoehtoa, nauta, kana ja possu. Mikä parasta, Roima- lihapullat sisältävät vain yhden eläinproteiininlähteen ja koko sarja on täysin viljaton sekä lisä- ja säilöntäaineeton. Tämän ansiosta Roima soveltuu myös monille herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Roima -lihapullien valmistukseen käytetään runsaasti ihmisravinnoksi kelpaavaa lihaa, sydäntä ja maksaa. Tällä hetkellä lihat tulevat Suomesta ja Virosta. Kuidun lähteenä Roimassa on porkkanaa sekä pellavansiemenrouhetta, joka sisältää myös runsaasti tärkeitä omega-rasvahappoja. Faunatar_Roima_lihapullat

Roima-lihapullat myydään kätevissä 500:n gramman pakkauksissa ja yksi pulla painaa noin 25 grammaa. Suositeltu päiväannos normaalipainoiselle, keskiverto aktiiviselle koiralle on noin 25 grammaa Roima-raakaruokaa per painokilo, joten viisikiloisen koiran päiväannos on noin 125 grammaa eli 5 lihapullaa. Koiran ravinnontarve on kuitenkin aina yksilöllinen ja riippuu koiran koon lisäksi muunmuassa koiran iästä ja aktiivisuustasosta. Tarkkaile siis koirasi painoa ja mukauta ruokintamäärä tarpeen mukaan. Suosittelemme totuttaamaan koirasi uuteen ruokaan rauhallisesti, esimerkiksi sekoittaen raakalihapullia vähitellen aikaisemmin käytettyyn ruokaan. Huomioithan että Roima -lihapullat ovat täydennysravintoa, joten tarjoa se esimerkiksi kuivanappuloiden kanssa. Löydät tarkemmat tuotetiedot ja suuntaa antavan ruokintasuositustaulukon Roima-tuotteiden tuotekuvauksista!

Roima -raakapakasteet löydät nyt pakastealtaista Faunatar -myymälöistä kautta maan*! Pysy kuulolla, sillä Roima -tuotesarja laajenee herkullisilla täytetyillä lihapullilla vielä vuoden 2021 aikana! *Ei saatavilla Faunatar Länsikeskuksessa, Turussa.