Willi on nyt Faunatar

Huhtikuisen liiketoimintakaupan johdosta, Willin verkkokauppa on nyt yhdistynyt Faunattaren verkkokauppaan. Jatkossa ostoksille kannattaa siis suunnata osoitteeseen: faunatar.fi

Mutta ei hätää, olemme huolellisesti kartoittaneet tuotteiden kysyntää ja Willin asiakkaiden kestosuosikit löytyvät nyt myös Faunattaren verkkokaupasta.

Vaikka osa tutuista tuotemerkeistä ja tuotteista jää pois valikoimista, on tilalle tulossa monia laadukkaita vaihtoehtoja. Näistä esimerkkeinä Faunattaren asiakkaiden suosikit; Arden Grange, Cunipic ERA, Bozita, Little Big Paw sekä Farm Pet Food (ROIMA) ruokasarjat sekä Wouapy ja NufNuf tarvikepuolelle.

Uudistuksia myymälöihin
Myös myymälät kokevat muodonmuutoksen. Myymälöiden konseptia modernisoidaan tekemällä tuotesijoittelusta asiakasystävällisempää ja mielenkiintoisempaa. Samalla tuoteryhmiin tulee reilusti lisäyksiä. Lemmikkien ruokatarjonta laajenee ja esimerkiksi akvaariot, terraariot ja pieneläinhäkit tarvikkeineen ovat palaamassa myymälän valikoimiin.

Eläimen ostaminen on pian mahdollista myös vanhoissa Willi-myymälöissä. Eläimille varatut tilat ovat Faunattaren uudistetussa myymäläkonseptissa aiempaa suuremmat ja tarjoavat entistä enemmän liikkumatilaa kaikille myynnissä oleville eläimille aina jyrsijöistä hyönteisiin. Faunatar -ketjussa noudatetaan Eettisen Eläinkaupan Sertifikaatin vaatimuksia, jolloin eläimille on tarjottava huomattavasti lain vaatimia minimiolosuhteita paremmat tilat ja olosuhteet.

Faunattaren Hoitotuvat avautuvat myymälöihin sitä mukaan, kun myymälöiden modernisointi on saatu käyntiin. Hoitotuvasta löytyy apua kaikenlaisiin lemmikin hoitotoimenpiteisiin; koiran turkinpesusta kilpikonnan kynnenleikkaukseen. Lue lisää Hoitotuvan palveluista

Willin kanta-asiakastilit muuttuvat automaattisesti Faunatar asiakkuuksiksi. Sinun tarvitsee vain luoda uusi faunatar-verkkokauppatili.

Myymälöissä palvelevat edelleen asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat mielellään lemmikkeihin liittyvissä kysymyksissä ja oikeiden tuotteiden valinnassa.

Tervetuloa Faunatar perheeseen!

 

Willin kestosuosikit nyt Faunattaressa!