Bio health - kuituvalmiste 50g

Lisäravinne tukemaan suoliston mikrobikantaa, varsinkin ripuliin/suolistovaivoihin sekä hiivatulehduksen oireisiin. Suositellaan aina antibioottikuurin tai stressitilanteiden yhteyteen.

Tarjoushinta 8,37 € Normaalihinta 13,95 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

BioHealth® prebioottinen lisäravinne, täysin luonnollista aspergillusta.

 

Prebiootit ovat sulamatonta kuitua, jotka tukevat suoliston mikrobikannan aktiivisuutta ja kasvua, näin ollen hyödyllisiä kehon toiminnalle. Prebiootit ovat hyvien maitohappobakteerien eli probioottien ravintoa lisäten näiden hyvien ja terveyttä edistävien maitohappobakteerien, etenkin Bacillus acidophiluksen ja Enterococcus faesiumin, kasvua.

 

BioHealth® lisäravinne sisältää betaglukaaneja sekä mannaoligosakkarideja, jotka kiihdyttävät suoliston vastustuskykyä virus- ja bakteeritauteja vastaan. Mannaoligosakkaridit suojaavat suolistoa hyökkääviltä myrkyiltä ja patogeeneilta, jotka saattavat löytää tiensä lemmikin suolistoon, sitoutuen niihin ja tehden ne vaarattomiksi. Nämä kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Aspergillus on myös erinomainen kuitulähde, joka tehostaa suoliston toimintaa, kiinteyttäen ulostetta, vähentäen kaasun muodostusta, suolistotulehduksia sekä vähentäen ulosteen hajua.

 

• aina antibioottikuurien yhteydessä

• ripuliin

• hiivatulehduksiin

• ravintoaineiden imeytymisongelmiin

• stressitilanteisiin

 

Tuoteseloste: Aspergillus-kuitu.

Annostelu: 0,5-1 teelusikallinen ruoan sekaan.

 

Säilytetään kuivassa ja viileässä. Ei saa säilyttää yli 45C° asteen lämpötilassa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bio health - kuituvalmiste 50g
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar