Faunatar Hyvinkään uusi kummikoira Gogu

Faunatar Hyvinkää on ottanut kummikoirakseen GOGU -nimisen, kauniin punaruskean koiran romanialaisesta Targu Jiun koiratarhasta.

Gogu oli hylätty kaupungin tarhalle, missä koira pian sairastui ja menetti elämänhalunsa. Carmena otti Gogun omalle tarhalleen ja siellä tämä hurmaava olento alkoi pikkuhiljaa saada toivoa elämäänsä ja luottaa jälleen ihmisiin. Gogu on vielä kovin hiljainen, mutta seuraa tarkasti ihmisten touhuja ja viihtyy lähellä. Toivotaan, että Gogukin löytää vielä oman rakastavan ja ymmärtäväisen kodin.

Gogu on tällä hetkellä neljästoista kummikoiramme.
Sinäkin voit osallistua kummikoiratoimintaan, jota Pro Animals Finland ry tarjoaa. Kummikoiratoiminnalla pyritään takaamaan Romaniassa, Targu Jiun koiratarhalla elävien kodittomien koirien riittävä päivittäinen ravinnon saanti sekä tarpeelliset hoidot. Tarhalle hylätään jatkuvasti sekä aikuisia koiria että pentuja. Toivommekin, että mahdollisimman moni ryhtyisi tarhan koirien kummiksi, jotta ne eivät joutuisi näkemään nälkää ja ne saisivat asianmukaista hoitoa.

Mikäli olet kiinnostunut PAFin toiminnasta ja kummikoiran hankinnasta, kurkkaa PAFin sivuilta lisätietoja: www.proanimalsfinland.net.

Kaikki Faunatar-ketjun kummikoirat tarinoineen ja kuvineen näet täällä: www.faunatar.fi/kummikoirat.