Faunatar Ratina avattiin 19.4.2018

 

 

AVATTIIN 19.4.2018 !!

 

Yhteystiedot:

Faunatar Ratina
Kauppakeskus Ratina,
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Puh: 050 3569 340

Sijainti kauppakeskuksessa:
 
Tampereen ydinkeskustaan 19.4.2018 avautunut Ratina on Tampereen isoin kauppakeskus, jonka 140 liikettä ja palvelua tarjoavat runsaasti monenlaisia mahdollisuuksia ostosten tekoon ja vapaa-ajan viettoon.
 

Kauppa keskellä kaupunkia

Ratinaan on helppo tulla kävellen, pyörällä, joukkoliikenteellä tai autolla, ja parkkitilaa on runsaasti. Kauppakeskus Ratina sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa Ratinan suvannon rannassa linja-autoaseman, Tampereen stadionin ja Ratinan kaupunginosan vieressä. On ainutlaatuista, että kauppakeskus päästään rakentamaan olemassa olevan infrastruktuurin ja vilkkaan keskustan ytimeen.

Vilkkaiden asiakasvirtojen ytimessä

Kauppakeskus vahvistaa Tampereen uutta keskustaa, jota kehitetään ja elävöitetään aktiivisesti. Tampereen kaupunkialue on Suomen toiseksi suurin. Voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kaupunki vetää puoleensa niin uusia asukkaita, yrityksiä kuin matkailijoita. Tampereen kaupunkiseudulle muuttaa reilu 4 000 ihmistä joka vuosi, ja vuonna 2040 arvioidaan Tampereella ja sen kaupunkiseudulla asuvan noin puoli miljoonaa ihmistä.

Ratina - enemmän kuin yksi keskus

Ratina on kokonainen kaupunkialue täynnä elämää. Kauppakeskus Ratina koostuu uudisrakennus Valo-Ratinasta sekä historiallisista funkkisrakennuksista, Ranta-Ratinasta ja Funkkis-Ratinasta. Ratinassa yhdistyvät kattavat kauppakeskuspalvelut ja uuden ajan viihtymistila aivan Tampereen ydinkeskustassa. Kaupungin isoimmassa ja nykyaikaisimmassa kauppakeskuksessa shoppaillaan, hoidetaan päivittäisasiat, tavataan tuttuja, viihdytään vapaa-ajalla ja nautitaan tapahtumista.

 

Faunatar Ratina - kaikkea lemmikkieläinten hyvinvointiin

Myymälämme Ratinassa palvelee kaikkia lemmikinomistajia, henkilökunta panostaa erityisesti eläinten hyvinvointiin sekä ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.
Myymälän valikoimiin lukeutuvat Faunattaren tuttuun tyyliin monenlaiset pikkulemmikit: jyrsijät, kanit, akvaariokalat sekä terraarioeläimet. Tarvikkeita ja ruokia on laidasta laitaan kaikennäköisille ja kokoisille eläinystäville. Myymälästä saa myös monia palveluita lemmikille, kuten kynsienleikkaukset, akvaarioiden vesitestaukset, loma-ajan hoidot, terraarioiden ja akvaarioiden rakennus-ja huoltopalvelut ja paljon muuta. Faunatar-liike ei olisi Faunatar-liike, jos myymälästä ei löytyisi myös hieman eksoottisempaa katseltavaa, joten myymälä tulee tarjoamaan myös valmiiksi sisustettuja terraariopaketteja, joilla mielenkiintoisessa harrastuksessa pääsee helposti alkuun.

Kauppiaana Johanna Ekman

Johanna on tuttu jo kahdesta Faunatar-myymälästään, sillä myös Ylöjärven Kauppakeskus Elossa, sekä Pirkkalassa, Sarankulman kauppakeskuksessa toimivat Faunatar-myymälät ovat Johannan käsialaa. Kolmen myymälän voimin Johanna pystyy entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nimenomaan paikallisella tasolla.

Eläinrakas henkilökunta

Henkilökunta kauppiasta myöten on kuten muukin Faunatar-ketjun porukka: eläimiin hullaantuneita asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukava vaihtaa kuulumiset, kuulla eri eläinten hoitovinkit ja nähdä uusimmat uutuudet lemmikkituotteiden jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta. Faunatar Ratinasta toivotaankin muodostuvan mukava treffipaikka kaikille lähiseudun lemmikkiharrastajille hamsterin omistajasta minipossufaniin, akselotlien ihailijasta rally-tokoilijaan!

Ratinassa teitä palvelevat:

Kauppias Johanna Ekman

Olin 2-vuotias kun perheeseemme tuli saksanpaimenkoira Iivo. Kuten koiranpennut aina – Iivokin alkuun testaili hampaillaan pienen tytön käsiä ja vanhempani saivat nostella minua pöydältä toiselle turvaan pennun oikein innostuessa leikkimään. Eräänä päivänä olohuoneesta oli kuulunut ääniä, joita vanhempani pelästyivät kovasti. Heidän rynnätessä pelastamaan minua Iivon hampaista löysivätkin he Iivon pienen tytön hampaista! Olin kai päättänyt vastata koiran leikkiin samalla mitalla.. Tuosta hetkestä lähtien meistä tuli Iivon kanssa parhaat kaverit. Ja tuosta hetkestä lähtien taisin opetella ”puhumaan koiraa”. Nykyään yhteinen sävel koirien kanssa löytyy onneksi molempia osapuolia miellyttävämmällä tavalla :)

Koirat ja hevoset ovat kuuluneet elämääni aina. Jokainen näistä nelijalkaisista on jättänyt oman ison jälkensä sydämeeni. Kauppiaaksi ryhtymisen jälkeen kotimme on alkanut hiljalleen täyttyä uusista ystävistä. Siinä määrin että puolisoni on jo ilmoittanut pian perivänsä pääsymaksun eläintarhaamme saatesanoilla sukulaiset puoleen hintaan.. Super energisen Walesinspringerspanieli Sakun lisäksi kotonamme asustaa vauhdikkaat gerbiilitytöt Selma & Patty, sekä madagaskarin päivägekko Madame. Nanoakvaario kasvoi kiekkokaloihin hurmaantumiseni jälkeen nopeasti 500 litran tankiksi. Jokainen lemmikkimme on tärkeä osa perhettämme, ja niiden hoito raskaankin työpäivän jälkeen piristää mieltä kummasti.
Lämpimästi tervetuloa asioimaan myymäläämme!

Katja

Ensimmäinen lemmikkini oli ihan oma saksanpaimenkoira Mikke jonka otin 19 vuotiaana.  
Sitä ennen perheessämme on aina ollut koiria lapsesta saakka.
Olen ollut aina koiraihminen ( ja kissafani) mutta minulla on ollut lemmikkinä myös kaksi rottaa ja muutama akvaario.
Akvaarioharrastus olisi tarkoitus aloittaa uudestaan.
Olen koirien kanssa käynyt koiranäyttelyissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä olen ratsastanut muutaman vuoden.
Yhden rottapoikueen olen kasvattanut vuosia sitten ja tiibetinspanieli pentueen yhdessä kasvattajan kanssa.
Minulla on tällä hetkellä Saksanpaimenkoira narttu Shara 8v ja Tiibetinspanieli narttu Nukke 12v sekä 8v maatiaiskissa nimeltään Kisumisu.

Pia

Esittely tulossa

Susanna

Lemmikkiharrastukseni alkoi akvaariosta 10-vuotiaana ja siitä lähtien eri kokoiset kalaariot ovat kuuluneet vakiokalustooni, akvaarioharrastus on yksi suurimmista intohimoistani! Jo silloin jossain mieleni perukoilla kyti ajatus urasta eksoottisten lemmikkien parissa. Nyt työessuni taskusta löytyy haavin ja ruokintapihtien lisäksi kaksi eläintenhoitajan tutkintoa ja yli 6 vuotta eläinkaupan tädin työkokemusta.

Äitini heltyessä kalojen jälkeen tulivat akaattikotilot, skinkit, linnut...omaan kotiin muutettuani hankin ensimmäisen koiran ja eläintarha kasvoi ja muutti muotoaan vuosien aikana asumismuodon mukaan; porukkaan on mahtunut niin sammakkoeläimiä, kuin ankkoja ja kanejakin.
Nykyisin perheeseeni kuuluu koirat Kira (belgianpaimen) ja Karma (puolanvintti), kesyrottia, kesyhhiiriä, käärmeitä, hämähäkkejä ja muita selkärangattomia, unohtamatta tietenkään kahta akvaariota.

Harrastan näyttelyissä ramppaamista hiirten ja rottien kanssa, sekä hiirien ja rottien kasvattamista. Kesyrottayhdistyksen kasvattajakurssin kävin pari vuotta sitten, mutta tällä hetkellä oma kasvatus on tauolla ja toimin sijoituskotina, sekä yhdistyksen hallituksessa. Kesyhiiriä olen kasvattanut jossain määrin jo kymmenen vuotta, virallisen kasvattajanimeni Mischief's sain lyhytkarvaisille duthc-kesyhiirille 2017. Muutama muukin jyrsijä- ja kanipoikue on harrastusvuosinani meillä syntynyt.

Nähdään Ratinassa!

Kuvia henkilökunnan omista lemmikeistä
Johannan Madagaskarin päivägekko Madame
Johannan koira Saku ja kiekkokala-akvaario
Johannan kiekkokala
Susannan koirat Kira ja Karma
Susannan koira Karma
Susannan mustarottakäärme
Susannan hiiriä