Kissalle Ystävänpäivälahjaksi ikioma KATTISET

 

Kattiset, Suomesta.

Kattiset sarja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sarjalla on arvostettu Avainlipputunnus, josta olemme aivan erityisen iloisia!

 

Kattisten tarina

Neljän kissansa raapimapuita katseleva kissanomistaja Johanna pohti, miksei kissojen raapimapuu voisi olla kaunis sisustuselementti?

Sisustuksellisia, kestäviä ja kissoille mieluisia raapima-ja oleskelupaikkoja ei maailmalta löytynyt, joten Johanna otti eteensä ruutupaperin ja kynän, istui alas ja luonnosteli ajatuksiaan: ”tällainen puutaso olisi hyvä...  olisi hyvä, jos sen saisi kiinni seinään... pyöreitä muotojakin voisi olla..”
Kattisten ensimmäiset mallit alkoivat hahmottua.

Suunnittelu eteni vauhdilla, kun Johanna kertoi ajatuksensa läheiseen Puusepänliikkeeseen. Liikkeen seppä innostui, sillä hänenkin kissansa tarvitsi kaunista raapimapuuta.
Vielä tarvittiin tuotteelle ammattitason piirtäjä.

Sisustusarkkitehti löytyikin ja ajatus sisustuksellisista kissan raapimapuista lähti lentoon: sisustusarkkitehti oli sattumalta juuri edellisenä päivänä purkanut pois oman kissansa vanhan, ruman raapimapuun!
Näiden kolmen kissaihmisen innovatiivisen suunnittelutyön tähtäimessä oli toimiva, katseen kestävä, täysin uudenlainen tuote kissoille ja kissanomistajille.

Kotimaisella ammattitaidolla valmistetut, puuvahalla käsitellyt Kattisten tammiviilutasot kiinnitetään taustaan lohenpyrstöliitoksella ilman liimaa tai ruuveja - ei kolisevia metalliosia!

Erityisen kestäväksi pintamateriaaliksi raapimalevyihin valikoitui antistaattinen ja allergiavapaa Desso Iconic ihastuttavissa retroväreissä. Desso Iconic on kestävä mattokangas, jota käytetään mm. julkisissa tiloissa. Maton ainutlaatuinen tuftaustekniikka antaa materiaalille uudet ulottuvuudet. Kerroksellinen muotoilu yhdistää kaksi kontrastista värisävyä, luoden inspiroivan kokonaisuuden.
Desso Iconic-matot on kiinnitetty taustalevyyn kotimaisella, myrkyttömällä PVAc-liimalla.      

Taustalevyihin kiinnitettävät kiipeilytasot ovat kissan tassun alla miellyttävää puuta. Kotimaisella ammattitaidolla valmistetut, puuvahalla käsitellyt tasot kiinnitetään lohenpyrstöliitoksella ilman liimaa tai ruuveja - ei kolisevia metalleja!

Sekä tasot, että raapimalevyt voi kääntää ympäri, mikä lisää käyttöikää huomattavasti.

Kotimaisella innovatiivisuudella, kissamaisella asenteella ja ammattimaisella suunnittelulla syntyi KATTISET, toiminnallinen raapima- ja kiipeilykaluste vaativaankin makuun.
Suunnittelu  Tapani Santanen KY, valmistus Puusepänliike R O Loimulahti Oy. Valmistuttaja Suomen Akvaariotukku Oy.

 

Kattiset -mallit

Kattiset Oskari

Kattiset Oskari on kauniin pyöreä, seinään kiinnitettävä raapima- ja kiipeilytaso. Oskaria on saatavana kahdessa koossa:

Pienen Oskarin taustalevyn halkaisija on 40 cm, taso 40 x 25 cm.
Iso Oskari on halkaisijaltaan 50 cm, taso 50 x25 cm.

Näiden kahden mallin yhdistelmillä luot futuristisen kokonaisuuden, jossa kissasi kelpaa tarkkailla perhettään, torkahtaa päiväunilleen, hoitaa kynsiään ja viettää kaikinpuolin kissamaisia hetkiään.

Sekä pientä, että isoa Oskaria saat kolmessa eri värivaihtoehdossa:
Nurmi (vihreä)
Puro (turkoosi)
Ruska (keltainen/oranssi)

Oskari myydään moduleina. Pakkauksessa yksi taustalevy ja yksi taso.
Pikku Oskari OVH 159,00  Katso myymäläsaatavuudet verkkokaupasta >>
Iso Oskari OVH 179,00 Katso myymäläsaatavuudet verkkokaupasta >>

   

Kattiset Inkeri

Kattiset Inkeri on tyylikkään neliskulmainen, seinään kiinnitettävä raapima- ja kiipeilytaso. Inkeriä teemme kahdessa koossa:

Pienen Inkerin taustalevy in kooltaan 25 x 50 cm, taso 50 x 25 cm.
Iso Inkeri on kooltaan 50 x 50 cm, taso 50 x 25 cm.

Yhdistämällä useita pieniä tai isoja Inkereitä saat kissallesi komean, mielikuvituksellisen kokonaisuuden.

Sekä pientä, että isoa Inkeriä on on saatavana kolmessa eri värivaihtoehdossa:
Nurmi (vihreä)
Puro (turkoosi)
Ruska (keltainen/oranssi)

Inkeri myydään moduleina. Pakkauksessa yksi taustalevy ja yksi taso.
Pikku Inkeri OVH 159,00 Katso myymäläsaatavuudet verkkokaupasta >>
Iso Inkeri OVH 179,00 Katso myymäläsaatavuudet verkkokaupasta >>

 

 

Katso asennusvideo: