Koiranruoka

Pyydä koiran kasvattajalta tarkat ohjeet siitä kuinka hän on koiriaan ruokkinut ja jatka samaa ruokavaliota kotonasi. Voit totuttaa koiran toisenlaiseen ruokaan ja uusiin raaka-aineisiin, mutta tee se pikkuhiljaa, sekoittamalla koiralle tuttuun ruokaan pieniä määriä uusia aineksia.
    Myymälöissämme myydään useita koiranruokamerkkejä, myös pakasteruoat, säilykkeet ja raakaruokintaan tarkoitetut ruoka-aineet kuuluvat valikoimiimme. Henkilökuntamme opastaa teitä koiranruokien viidakossa. Yhdessä koiranne ikään, kokoon, rotuun, aktiivisuuteen ja mahdollisiin yliherkkyyksiin paneutumalla löydämme sen oikean ruokintavaihtoehdon.
    Luovutusikäinen pentu syö usein vielä 4 kertaa päivässä. Ruokintakertoja vähennetään koiran kasvaessa kolmeen kertaan päivässä, ja noin 8 kuukautisena koiralle tarjotaan ruokaa kahdesti päivässä. Täysikasvuinen koira ruokitaan 1-2 kertaa päivässä, riippuen tarjotusta ruoasta. Raakaruokinnassa kerta päivässä riittää, nappuloita syödessä kahdesti päivässä on yleisesti suositelluin.

Suositeltavia koiranruokia ovat mm.

HiQ -kuivaruoka >>

Go Native kuivaruoka >>

ARDEN GRANGE kuivaruoka >>

LITTLE BIG PAW  säilykeruoka >>

LUE MYÖS:

Koirien ruoka-aineallergia >>