Koiranruoka

Pyydä koiran kasvattajalta tarkat ohjeet siitä kuinka hän on koiriaan ruokkinut ja jatka samaa ruokavaliota kotonasi. Voit totuttaa koiran toisenlaiseen ruokaan ja uusiin raaka-aineisiin, mutta tee se pikkuhiljaa, sekoittamalla koiralle tuttuun ruokaan pieniä määriä uusia aineksia.
    Myymälöissämme myydään useita koiranruokamerkkejä, myös pakasteruoat, säilykkeet ja raakaruokintaan tarkoitetut ruoka-aineet kuuluvat valikoimiimme. Henkilökuntamme opastaa teitä koiranruokien viidakossa. Yhdessä koiranne ikään, kokoon, rotuun, aktiivisuuteen ja mahdollisiin yliherkkyyksiin paneutumalla löydämme sen oikean ruokintavaihtoehdon.
    Luovutusikäinen pentu syö usein vielä 4 kertaa päivässä. Ruokintakertoja vähennetään koiran kasvaessa kolmeen kertaan päivässä, ja noin 8 kuukautisena koiralle tarjotaan ruokaa kahdesti päivässä. Täysikasvuinen koira ruokitaan 1-2 kertaa päivässä, riippuen tarjotusta ruoasta. Raakaruokinnassa kerta päivässä riittää, nappuloita syödessä kahdesti päivässä on yleisesti suositelluin.

Kaikissa myymälöissämme kautta Suomen myydään ruokia ja tarvikkeita koirille. Osaan valikoimistamme pääset tutustumaan verkkokaupassamme, klikkaa lisäinfoa TÄSTÄ >>

LUE MYÖS:

Koirien ruoka-aineallergia >>