Cunipic herkut

Kysy omalta Faunatar-kauppiaaltasi Cunipicin uusia, terveellisiä herkkuja kaneille, marsuille ja muille pikkulemmikeille!


Naturaliss Snack Healthy C-vitaminoitu herkkupala

Naturaliss Healthy on erityisesti marsuille luotu välipala, mutta se sopii kaikille muillekin pikkulemmikeille terveelliseksi välipalaksi.
C-vitaminoitu Naturaliss Healthy on täydennysruoka, jolla on saat tarjottua ylimääräistä C-vitamiinia marsuillesi. Tämä välipala on miellyttävän rapea ja ylimääräinen C-vitamiini tukee lemmikkisi terveyttä.
Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.
Sisältää: Ohra, paisutettu maissi, vehnähiutaleet, auringonkukkaöljy, sokeriruo'on melassi, dehydratoidut punajuuret.


Naturaliss Snack Immunity yrttinen herkkupala

Naturaliss Snack Immunity on kaneille, marsuille, hamstereille ja kaikille muille pikkulemmikeille sopiva kasviperäinen herkkupala.
Mukavan rapea ulkokuori, maistuva yrttiseos.
Sisältää terveyttä edistävää Omega 3-rasvahappoa.
Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.
Sisältää: vilja, kasviöljyt (1,2% omega-3-rasvahappoja), Echinacea-uute (0,3%), Inuliini (0,25%)


Naturaliss Snack Multivitamin porkkanaherkku

Naturaliss Snack Multivitamin on herkullinen porkkana-välipala kaneille, marsuille ja muille pienille eläinystäville.
Herkullisen rapea ulkokuori, sisällä pehmeää porkkanauutetta.
Sisältää terveyttä edistäviä Omega 3 ja 6 -rasvahappoja.
Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.
Sisältää: Viljatuotteet, kasviöljyt (1,2% Omega 3 -rasvahappoja ja 3,2% Omega 6 -rasvahappoja), kuivatut porkkanat (4%), suola


Alpha Pro Snack Apple Omenaherkku

Alpha Pro Snack Apple on maistuva omenaherkku kaneille ja jyrsijöille. Se sisältää runsaasti vitamiineja sekä omega 3 ja 6 -rasvahappoja.
Rapea ulkopuolelta, sisällä omenatäyte. Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä. Sisältää: Vilja, öljyt ja rasvat (2,4% omega 3 ja 5,7% omega 6 rasvahappoja), kasviperäiset tuotteet, hedelmät (4% omena), mineraalit


Alpha Pro Snack Carrot porkkanaherkku

Alpha Pro Snack carrot porkkanaherkku kaneille ja jyrsijöille. Sisältää runsaasti vitamiineja sekä omega 3 ja 6 -rasvahappoja.
Rapea ulkopuolelta, sisällä porkkanatäyte. Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.
Sisältää: Vilja, öljyt ja rasvat (2,4% omega-3 ja 5,7% omega-6-rasvahapot), kasviperäiset tuotteet, hedelmät (porkkana), mineraalit


Alpha Pro Snack Berry marjaherkku

Alpha Pro Snack Berry marjaherkku sopii kaneille ja jyrsijöille. Se sisältää runsaasti vitamiineja sekä omega 3 ja 6 -rasvahappoja.
Rapea ulkopuolelta, sisällä marjatäyte. Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.
Sisältää: Vilja, öljyt ja rasvat (2,4% omega-3-rasvahappoja ja 5,7% omega-6-rasvahappoja), kasviperäiset tuotteet, hedelmät (2% mustikoita, 2% karpaloita ja omenoita), kivennäisaineet.


Alpha Pro Snack Malt mallasherkku

Alpha Pro Snack malt mallasherkku sopii kaneille ja jyrsijöille. Se sisältää runsaasti vitamiineja sekä omega 3 ja 6 -rasvahappoja. Mallas auttaa poistamaan karvapalloja elimistöstä. Rapea ulkopuolelta, sisällä mallastäyte. Ei sisällä lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia värejä.
Sisältää: Vilja (mallasuute 12,5%), öljyt ja rasvat (2,4% omega-3-rasvahappoja ja 5,7% omega-6-rasvahappoja), kasviperäiset sivutuotteet, mineraalit

 

Tutustu myös näihin uutuuksiin: