Dogman Iris säädettävä talutin oranssi 15mm

Dogman Iris säädettävä talutin sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sen pituus on säädettävissä, ja siitä löytyy sopiva koko jokaisen koiran tarpeisiin. Heijastavat yksityiskohdat auttavat sinua ja koiraasi näkymään pimeällä.

13,95 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Dogman Iris säädettävästä nylon-taluttimesta löytyy sopiva versio jokaiselle koiralle. Saatavilla kolme eri kokoa, joissa myös pistolukon koko on suhteutettu hihnan leveyteen. Pienin koko sopii esimerkiksi pennuille ja pikkukoirille, isoin koko taas soveltuu isoillekin roduille. Useita eri värivaihtoehtoja, joissa kaikissa on molemminpuoliset, heijastavat tikkaukset.

Taluttimessa on muovinen kiristin, jonka avulla hihnan pituutta pystyy säätämään portaattomasti. Hihnan pituus pisimmillään on 200cm, ja lyhimmillään n. 115cm.

Materiaali: nylon

Taluttimen värivaihtoehdot ovat yhteensopivat Dogmanin Iris-sarjan pantojen ja valjaiden kanssa. Värit ovat luonnossa hieman kirkkaammat, kuin kuvissa.

Koko

Pituus: 115-200cm

Leveys: 10mm, 15mm, 20mm

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dogman Iris säädettävä talutin oranssi 15mm
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar