Hermeliini, uros

Oryctolagus cuniculus

Seurallinen kani on valloittava lemmikki, jonka puuhien seurailusta on iloa koko perheelle. Jalostuksen tuloksena kanirotuja on kymmenittäin, tälle sivulle on koottu myymälöistämme löytyvät uros hermeliinit. 

Huomioithan, ettei eläimiä voi ostaa tai varata verkkokaupasta. Lue lisää eläinten ostamisesta Faunattarelta täältä.

99,00 €
Ota yhteyttä

Luonne: Luonne on aina yksilöllinen, mutta pääsääntöisesti seurallinen ja touhukas, pareittain viihtyvä. Hämäräaktiivinen.
Koko täysikasvuisena: Noin 1000g
Elinikä: Jopa yli 10 vuotta.
Ravinto: Kasvinsyöjä, timoteisekaheinä, kanin täysrehupelletit. Lisänä erilaiset yrtit, oksat ja tuoreruoka.
Pitopaikka: Kani EI ole häkkieläin vaan tarvitsee runsaasti vapaata liikkumatilaa. Häkki on hyvä hankkia kanille lepo-, ruoka- ja vessapaikaksi, mutta hämäräaktiivista kania tule sulkea häkkiin esimerkiksi yöksi. Koti on tehtävä kanille turvalliseksi poistamalla kanin ulottuvilta esimerkiksi sähköjohdot ja myrkylliset huonekasvit ja kukat. Jos kania ei ole mahdollista pitää jatkuvasti vapaana häkkiin on helppo lisätä tilaa esimerkiksi rajaamalla sille tietty huone tai alue huoneesta. 

Lue lisää kanien hoidosta täältä.

Kaiken tarvittavan kanien hoitoon löydät myymälästämme ja verkkokaupastamme.

Huomioithan
, ettei eläimiä voi ostaa tai varata verkkokaupasta. Haluamme aina keskustella lemmikinostajien kanssa myymälässämme ennen eläimen myymistä, jotta voimme varmistua siitä, että lemmikkiin ja sen tarpeisiin on perehdytty etukäteen ja eläimelle on mahdollista järjestää sen vaatimat olosuhteet ja hoito. Eläinten hinnat saattavat vaihdella niin myymälöiden kuin rotujen, värimuotojen, kuin yksilöidenkin välillä. Eläimen todellisen hinnan ja muita lisätietoja saat selville ottamalla yhteyttä suoraan myymälään

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hermeliini, uros
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar