Kesyrotta, naaras

Rattus norvegicus

Sosiaaliset ja älykkäät kesyrotat ovat valloittavia lemmikkejä, joiden kanssa puuhailusta on iloa koko perheelle. Tälle sivulle on koottu myymälöistämme löytyvät naarasrotat.

Huomioithan, ettei eläimiä voi ostaa tai varata verkkokaupasta. Lue lisää eläinten ostamisesta Faunattarelta täältä.

45,00 €
Ota yhteyttä

Luonne: Rotta on touhukas, erittäin seurallinen ja älykäs laumaeläin. Laumassa tulisi olla aina vähintään kolme yksilöä.
Koko täysikasvuisena: Paino noin 300-500 g.
Elinikä: Noin 1,5 - 2,5 vuotta.
Ravinto: Rotta on sekasyöjä, pääasiallisena ravintona rotalle tarjotaan rotalle tarkoitettuja pelletejä ja siemenseosta. Lisänä monipuolisesti erilaista tuoreruokaa, kuten kasviksia, vihanneksia, hedelmiä, marjoja, lihaa ja kananmunaa.
Pitopaikka: Pohjamitoiltaan 3-4 rotalle minimissään esim. 100 x 60 cm, korkeus noin 90 cm. Rotta ei kuitenkaan ole häkkieläin vaan sitä tulee päästää jaloittelemaan turvallisessa ympäristössä päivittäin. Rotille tulee tarjota paljon tekemistä ja virikkeitä, jotta ne eivöt tylsistyisi. 

Lue lisää kesyrottien hoidosta täältä.

Kaiken tarvittavan rottien hoitoon löydät myymälästämme ja verkkokaupastamme.

Huomioithan
, ettei eläimiä voi ostaa tai varata verkkokaupasta. Haluamme aina keskustella lemmikinostajien kanssa myymälässämme ennen eläimen myymistä, jotta voimme varmistua siitä, että lemmikkiin ja sen tarpeisiin on perehdytty etukäteen ja eläimelle on mahdollista järjestää sen vaatimat olosuhteet ja hoito. Eläinten hinnat saattavat vaihdella niin myymälöiden kuin rotujen, värimuotojen, kuin yksilöidenkin välillä. Eläimen todellisen hinnan ja muita lisätietoja saat selville ottamalla yhteyttä suoraan myymälään

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kesyrotta, naaras
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar