Marsu, naaras

Cavia aperea porcellus

Seuralliset marsut ovat valloittavia lemmikkejä, joiden puuhien seurailusta on iloa koko perheelle. Tälle sivulle on koottu myymälöistämme löytyvät naarasmarsut. 

Huomioithan, ettei eläimiä voi ostaa tai varata verkkokaupasta. Lue lisää eläinten ostamisesta Faunattarelta täältä. Eläinten kuvat ovat esimerkkikuvia. 

 
99,00 €
Ota yhteyttä

Luonne: Luonne on aina yksilöllinen, mutta pääsääntöisesti seurallinen ja lempeä. Päiväaktiivinen laumaeläin.
Koko täysikasvuisena: Noin 1000 g.
Elinikä: Noin 5-7 vuotta, jopa 10 vuotta.
Ravinto: Marsu on kasvinsyöjä. Pääasiallisena ravintona timoteisekaheinä ja marsun pelletit. Lisänä erilaiset yrtit, oksat ja tuoreruoka. C-vitamiinilisä päivittäin.
Pitopaikka: Pohjamitoiltaan kahdelle marsulle minimissään esim. 120 x 60 cm. Marsu tarvitsee jaloittelua päivittäin, häkkiin voi liittää esimerkiksi jaloitteluaitauksen lisätilan luomiseksi.

Lue lisää marsujen hoidosta täältä.

Kaiken tarvittavan marsujen hoitoon löydät myymälöistämme ja verkkokaupastamme.

Huomioithan, ettei eläimiä voi ostaa tai varata verkkokaupasta. Haluamme aina keskustella lemmikinostajien kanssa myymälässämme ennen eläimen myymistä, jotta voimme varmistua siitä, että lemmikkiin ja sen tarpeisiin on perehdytty etukäteen ja eläimelle on mahdollista järjestää sen vaatimat olosuhteet ja hoito. Eläinten hinnat saattavat vaihdella niin myymälöiden kuin rotujen, värimuotojen, kuin yksilöidenkin välillä. Eläimen todellisen hinnan ja muita lisätietoja saat selville ottamalla yhteyttä suoraan myymälään

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Marsu, naaras
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar