Emmi-Pet Ultrasonic harjaspää

Vaihtoharjaspää Emmi-Pet ulträänihammasharjaan. Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa.

 
Alkaen 8,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Iso harja isoille koirille, hevosille ja muille suurille eläimille, pieni harja pienille koirille, kissoille ja muille pienille eläimille. Hygieniasyistä samaa harjaa ei tule käyttää eri eläimillä. Harjasosan suositeltu vaihtoväli on 3 kuukautta, tässä ajassa ultraääni heikentää harjasosaa ja ultraäänen teho sekä samalla puhdistuksen lopputulos heikkenee.


Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruuantähteet, bakteerit ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla.

Emmi-Pet ultraääni vaikuttaa ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka ja ylettyy näin myös ientaskuihin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Emmi-Pet Ultrasonic harjaspää
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar