Euro eläinsuojeluun

Ole mukana rakentamassa eläinystävällisempää yhteiskuntaa. SEY on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö yli 40 paikallisyhdistyksen ja noin 80 eläinsuojeluneuvojan voimin. SEY toimii lähes kokonaan lahjoitusvaroin, joten ilman vapaaehtoisia lahjoittajia työ eläinten puolesta ei olisi mahdollista.
Lahjoita Faunatar-myymälöissä Euro Eläinsuojeluun, kätevästi ostostesi yhteydessä. Voit lahjoittaa myös verkkokaupassamme asioidessasi. Kauttamme lahjoitukset kulkeutuvat tukemaan SEY:n toimintaa.

Mihin tukesi käytetään?

Kerätyt varat käytetään eläinsuojeluneuvojien kuluihin, eläinten hyvinvointia koskevaan tiedottamiseen, neuvontaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, entisten koe-eläinten sijoittamiseen uusiin koteihin sekä ennalta arvaamattomien eläimiin liittyvien eläinsuojelukatastrofien tuhojen korjaukseen. Varoja käytetään myös liiton jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen.
Tarkemmin SEY:n lahjoitusvarojen käytöstä voit lukea TÄÄLTÄ >>

Kiitos, kun autat!

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, numero RA/2018/733. Lupa on voimassa 1.1.2019-31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lupa on myönnetty 24.8.2018.