Exoterra Monsoon Solo

Korkeapainesumutusjärjestelmä luomaan terraaarioihin kosteuden.
179,00 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa
  • Ohjelmoitava sumutusyksikkö terraarioille ja kasvihuoneille
  • Helppo liittää ja asentaa
  • Joustavat suihkusuuttimet (enintään 2) voidaan osoittaa mihin tahansa suuntaan
  • Helppo täyttää

Exo Terra® Monsoon SOLO on ohjelmoitava sumutusjärjestelmä, joka sopii kaikentyyppisille terraarioille ja kasvihuoneille. Se auttaa ylläpitämään optimaalista kosteutta tuottamalla hienojakoisia sumuja ohjelmoiduilla aikaväleillä, joiden kestoa ja taajuutta voidaan helposti säätää pidetyn eläimen tai kasvin tyypistä riippuen. Usein huurtuminen auttaa stimuloimaan lisääntymiskäyttäytymistä, ja se on välttämätöntä, kun on eläviä trooppisia kasveja, kuten bromeliadit, orkideat ja sammaleet.

 

Järjestelmä voidaan ohjelmoida sumuttamaan useita kertoja 24 tunnin jakson aikana ruiskutuskestojen ollessa 2 sekunnista 2 minuuttiin. 1,5 litran (0,40 gallonaa) säiliö takaa jatkuvan toiminnan useita päiviä ilman uudelleen täyttämistä (ihanteellinen lomille!) Säiliö voidaan helposti täyttää tarvitsematta poistaa koko järjestelmää.

Exo Terra® Monsoon Solossa on yksi helposti asennettava suutin, mutta järjestelmää voidaan laajentaa jopa 2 suuttimeen, mikä tekee siitä ihanteellisen jopa 2 terraariolle. (Huomaa, että jokainen ylimääräinen suutin heikentää jokaisen asennetun suuttimen suorituskykyä.) Näiden erityisesti suunniteltujen suuttimien tuottama sumu on erittäin hieno, mikä saa aikaan sumuisen vaikutuksen terraariossa tai kasvihuoneessa, ja erityisen pitkä letku mahdollistaa sen yksikön piilottamiseksi varastotilassa tai terraarion alle kaappiin.

  1. Helppo liittää ja asentaa.
  2. Kalteva yläosa: Vuotamaton liitäntä
  3. Ajastin
  4. Kalteva yläosa: Helppo täyttää
  5. Joustavat suihkusuuttimet voidaan osoittaa mihin tahansa suuntaan.
  6. Helppo asentaa letkut; mahtuu suljettavien johtojen / putkien sisääntulojen läpi (esillä kaikissa Exo Terra -terraarioissa).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Exoterra Monsoon Solo
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar