Faunatar-Klubin säännöt

Faunatar klubilaisena teet ostoksia helpommin, nopeammin ja edullisemmin! Liittyminen on täysin maksutonta eikä velvoita mihinkään.

Säännöt

Faunatar-Klubin jäsenet saavat tekemistään ostoksista pisteitä. Käytettäessä Klubin asiakasrekisteriin ilmoitettua sähköpostiosoitetta asioidessa verkkokaupassamme, saa pisteitä myös verkkokaupan ostoksista. Pisteet kertyvät asiakkaan tilille asioipa hän missä tahansa Faunatar-myymälässä tai verkkokaupassa. Pisteitä kertyy klubilaisen tilille kaikista ostoista käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai tililtä maksettaessa. Pisteitä kertyy 1 piste jokaista 10 euron ostosta kohti. Pistetietoja ei luovuteta Faunatar-ketjun ulkopuolisille.

Asiakas voi liittyä Klubiin myymälässä tai verkossa. Myymälässä liityttäessä Klubin pistekertymä alkaa välittömästi. Verkossa liityttäessä Klubin pistekertymä alkaa noin viikon kuluessa, kun asiakastiedot on ajettu Faunatar-Klubin rekisteriin. Liittyminen on maksutonta.

Faunatar-Klubin rekisteriä ja tietoa pistekertymistä ylläpidetään Faunatar-ketjun keskusserverillä. Pisteitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niitä myönnetä jälkikäteen. Pistetilin saldo nollataan kahden kalenterikuukauden välein.

Kahden kuukauden aikana kertyneet pisteet määrittävät hinnan Faunatar-Klubin vaihtuviin tarjoustuotteisiin, jotka on jaettu kolmeen eri hintaluokkaan: pronssiluokka (0-9 pistettä), hopealuokka (10-19 pistettä) ja kultaluokka (yli 20 pistettä). Mitä enemmän pisteitä, sen suurempi on Klubilaisen saama etu KlubiTarjouksissa. Pistetilannetta voi tiedustella myymälässä asioidessa. Tarjoukset ovat voimassa kaksi kalenterikuukautta.

Lahjakortin ostaminen ei kerrytä pisteitä. Pisteet myönnetään lahjakortin käyttäjälle tämän maksaessa lahjakortilla.

Faunatar-ketjulla on oikeus rajata tuotteita tai tuoteryhmiä pisteiden kertymisen ulkopuolelle tai asettaa pisteiden kertymiselle ostojen määrää koskevia enimmäisrajoja. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaille etukäteen.

Asiakkaan tulee esittää klubikortiksi rekisteröity kortti, oma nimensä tai asiakasnumeronsa klubin tarjoustuotteita maksettaessa. Verkkokaupassa asiakkaan tulee olla kirjautunut sisään saadakseen tarjoushinnat.

Klubikortti

Faunatar-ketjulla on käytössään oma klubikortti. Tätä korttia voi käyttää pisteiden keräämiseen, mutta asiakkaan tili löytyy myös nimen tai asiakasnumeron perusteella. Samaan talouteen kuuluvien klubiasiakkaiden on mahdollista kerätä pisteitä samalle tilille, henkilökuntamme myymälöissä auttaa tällaisen tilin tekemisessä. Myymälässä liittyessä kortin saa saman tien mukaansa, netissä liittyessä kortin rekisteröintiin menee noin viikko, jonka jälkeen kortin voi halutessaan noutaa myymälästä.

Muut tiedot ja ehdot

Faunatar-Klubin hakemukset tallennetaan Faunatar-ketjun tietokantaan. Tietokannan ylläpidosta vastaa Faunatar-ketju. Lisätietoja markkinointi(at)faunatar.fi
Kertyvien pisteiden määrittelemiseksi ja suoramarkkinoinnin tarkemmaksi kohdentamiseksi tehdyt ostokset rekisteröidään tuotekohtaisesti. Faunattarella ja ketjuun kuuluvilla liikkeillä on oikeus käsitellä asiakastietoja markkinointia varten ja lähettää kanta-asiakkaille sähköistä suoramarkkinointia asiakkaan liittymisen yhteydessä tai muuten antaman suostumuksen perusteella. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointitarkoituksiin.

Faunattarella on oikeus muuttaa Faunatar-Klubin sääntöjä ilmoittamalla siitä asiakkaalle.

Klubin jäsenyys päättyy asiakkaan ilmoittaessa siitä Faunattarelle joko suoraan myymälässä tai sähköpostitse osoitteeseen markkinointi(at)faunatar.fi.

Faunattarella on oikeus lopettaa Klubin toiminta ilmoittamalla siitä vähintään kolme (3) kuukautta ennen järjestelmän lopettamista. Faunatar ei ole velvollinen palauttamaan käyttämättömiä pisteitä.

Faunattaren näiden sääntöjen mukainen ilmoitus tai lähetys katsotaan asianmukaisesti tehdyksi, kun Faunatar on lähettänyt sen asiakkaan Faunattarelle viimeksi ilmoittamaan sähköposti-osoitteeseen. Asiakkaan katsotaan saaneen ilmoituksesta tiedon viimeistään seitsemäntenä päivänä ilmoituksen lähettämisestä. Mikäli asiakas ei ole sallinut sähköpostitiedotteiden lähettämistä on hänellä mahdollisuus lukea ilmoitus myös Faunattaren internetsivuilta www.faunatar.fi.

Osoitteenmuutokset, lisäkysymykset ja sähköpostilistalta poistuminen

Mikäli haluat päivittää, poistaa tai tarkistaa tietojasi voit tehdä sen suoraan myymälässä tai sähköpostitse osoitteeseen markkinointi(at)faunatar.fi

© 2020 Faunatar