HelmiHiekka kissalle 3,63 kg / 7,6 L

HELMIHIEKKA vei silikaattihiekan aivan uudelle tasolle!

Äärettömän imukykyinen, erittäin riittoisa, täysin pölyämätön ja uskomattoman hyvin hajut sitova silikaattihiekka.

11,90 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

HelmiHiekka päihittää kaikki aiemmat Suomessa myydyt kristallihiekat hajun sitomisessa, imukyvyssään ja kuivumisnopeudessaan!
Yksi pussillinen HelmiHiekkaa riittää yhdelle kissalle kahdeksi kuukaudeksi. Kun hiekka on aika vaihtaa, voit heittää käytetyn hiekan vaikka kompostiin, sillä HelmiHiekka on 100% biologisesti hajoavaa - hajotessaan se muuttuu valkoiseksi hiekaksi.
HelmiHiekan normaalihinta on 11,90 / 7,6 L pussi, joten tuotteen korkeasta laadusta huolimatta onnistuimme pitämään sen hinnan erittäin edullisena - vertaa hintaa normaaleihin kristallihiekkoihin ja ylläty positiivisesti.

 

Käyttöohje:

1. Aloitus: Kaada HelmiHiekkaa kissanvessaan noin 5 cm paksuudelta.
2. Siivous: Kiinteät jätökset voit poistaa kissanhiekkalapiolla.
3. Vaihtaminen: Kissojen määrä vaikuttaa hiekan vaihtoväliin. Yhden kissan taloudessa vaihtoväli on noin kaksi kuukautta.
Hiekan värjäytymisestä ei kannata huolestua. Värin muutos ei vaikuta hiekan imukykyyn tai sen kykyyn neutraloida hajuja.

 

Vinkki:
Jos kissasi reagoi uusiin asioihin voimakkaasti, etkä ole aiemmin sen kuivikkeena käyttänyt kristallihiekkaa, voit totuttaa sen uuteen kuivikkeeseen sekoittamalla HelmiHiekkaa siihen hiekkaan, jota kissasi on aiemmin käyttänyt. Vähennä vanhan hiekkalaadun määrää jokaisen siivouskerran yhteydessä, kunnes jäljelle jää pelkkää HelmiHiekkaa.

 

Sisällysluettelo:
Silikaattihiekka, vesi ja happi.

 

Huomio:
Helmihiekkaa ei suositella käytettäväksi alle 3 kuukauden ikäisillä pennuilla.

 

Varoitus:
Raskaana olevien ja immuniteetti-ongelmista kärsivän ihmisen ei tulisi käsitellä kissan kiinteitä jätteitä. Kissan kiinteässä jätteessä voi olla toksoplasmoosia. Pese kätesi huolellisesti aina oltuasi kissan jätösten kanssa tekemisissä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HelmiHiekka kissalle 3,63 kg / 7,6 L
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar